Βανέσα Αδαμοπούλου για Ιωάννη Παπαζήση: «Βοηθάμε ο ένας τον άλλο, εξυπηρετούμε ο ένας τον άλλο»

Βανέσα Αδαμοπούλου για Ιωάννη Παπαζήση: «Βοηθάμε ο ένας τον άλλο, εξυπηρετούμε ο ένας τον άλλο»

«Το ζητούμενο είναι το παιδί να βλέπει και τους δύο γονείς του, να έχει μια σταθερή και να μην είναι μπαλάκι» είπε χαρακτηριστικά

vanesa-adamopoulou
Η Βανέσα Αδαμοπούλου έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στις σχέσεις που διατηρεί με τον πρώην σύντροφό της, Ιωάννη Παπαζήση, αλλά και στο παιδί που απέκτησαν μαζί.

Η τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και δήλωσε αρχικά: «Έχω χωρίσει εδώ και περίπου δύο χρόνια. Θέλω με το νέο μου τραγούδι να απενοχοποιηθεί ο χωρισμός. Είναι κάτι που είναι δύσκολο, είναι ζόρικο, αλλά πιστεύω πως δεν υπάρχει τέλος γενικά στη ζωή μας».

«Είναι σημαντικό σε όλα αυτά που μας έρχονται, όχι μόνο το τι μας έρχεται, αλλά και πώς το αντιμετωπίζουμε. Σε όλα τα στάδια δεν υπάρχει ψυχραιμία, υπάρχει αλήθεια. Είναι πολύ υγιές και γόνιμο να πέφτεις και να ζεις τη στενοχώρια σου. Δεν είμαι χαζοχαρούμενος άνθρωπος ή χαζοχαρούμενη μαμά, δεν είμαι ψεύτικη μαμά και πραγματικά, όταν δεν είμαι καλά, το λέω στο παιδί μου, χωρίς να το επιβαρύνω ψυχολογικά. Ξεκαθαρίζω βέβαια, ότι δεν φταίει εκείνο, γιατί πάντα αναρωτιούνται "αν έχω κάνει κάτι στη μαμά". Όχι, απλά λέω ότι δεν έχω διάθεση και δεν θέλω να παίξω», εξήγησε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-csjay599iveh)

Κλείσιμο
Αναφορικά με τις σχέσεις της σήμερα με τον Ιωάννη Παπαζήση, η τραγουδίστρια δήλωσε: «Με τον Ιωάννη Παπαζήση είμαστε μια χαρά, είμαστε σε πολύ καλή συνεννόηση, επειδή έχουμε και το παιδί. Δηλαδή, είμαστε σε καθημερινή επικοινωνία».

«Εμείς δεν έχουμε διαζύγιο, γιατί δεν είχαμε γάμο κι υπάρχει μια συνεννόηση μεταξύ μας, η οποία δεν είναι κάτι αυστηρό. Γιατί κάπου άκουσα "3,5 μέρες εδώ και 3,5 μέρες εκεί". Δεν υπάρχει μεζούρα που μετράει, δεν υπάρχει αυτό το πράγμα. Η βάση του παιδιού προφανώς, είναι στο σπίτι μαζί μου, αλλά από εκεί και πέρα κάθε εβδομάδα, τουλάχιστον δύο βράδια, θα κοιμηθεί στον μπαμπά του. Το θεωρώ αυτονόητο αυτό. Βοηθάμε ο ένας τον άλλο, εξυπηρετούμε ο ένας τον άλλο. Το ζητούμενο είναι να βλέπει και τους δύο γονείς του, να έχει μια σταθερή και να μην είναι μπαλάκι», εξήγησε κλείνοντας.



Ειδήσεις σήμερα:

Το Twitter «ψήφισε» για το ντιμπέιτ: Ποιοι κέρδισαν, ποιοι έχασαν

Λεωφορείο συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα στην Αρδηττού - Ένας τραυματίας

Η απερχόμενη πρωθυπουργός της Φινλανδίας παίρνει διαζύγιο λίγους μήνες μετά το «σκάνδαλο» με τα πάρτι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης