Survivor All Star - Μελίνα Μεταξά: «Η Σταυρούλα εκμυστηρεύτηκε στον Στέλιο ότι είναι ερωτευμένη με τον Βασάλο»

Survivor All Star - Μελίνα Μεταξά: «Η Σταυρούλα εκμυστηρεύτηκε στον Στέλιο ότι είναι ερωτευμένη με τον Βασάλο»

«Έχω να πω ότι ο Κωνσταντίνος δεν έχει δείξει κανένα ενδιαφέρον για τη συγκεκριμένη κοπέλα, είναι βράχος» συμπλήρωσε

survivor-all-star__73_
Οι αποκαλύψεις της Μελίνας Μεταξά για τη Σταυρούλα Χρυσαειδή και τον Κωνσταντίνο Βασάλο στο Survivor All Star δεν έχουν τέλος.

Η παίκτρια ανέφερε πως εκείνος που μετέφερε την πληροφορία για τον έρωτα της Σταυρούλας για τον Κωνσταντίνο ήταν ο Στέλιος Χανταμπάκης, ενώ εξήγησε πως μάλλον το ενδιαφέρον της είναι μονόπλευρο. 

«Παίξαμε ένα παιχνίδι με το team σήμερα, το "μάντεψε ποιος" και το θέμα ήταν ποιος μεταφέρει πληροφορίες από τη μία ομάδα στην άλλη. Είναι άνδρας ή γυναίκα; Έχει μούσια ή δεν έχει; Έχει μπλε μάτια ή καφέ; Έχει φράντζα, έχει μπούκλες, έχει παιδιά, δεν έχει;», είπε αρχικά.

«Ποιος να είναι άραγε; Να ξεκινάει το όνομα από Σ και το επίθετο από Χ; Να είναι ο Στέλιος Χανταμπάκης; Οπότε, έχουμε και λέμε. Η Σταυρούλα εκμυστηρεύτηκε στον Στέλιο ότι είναι ερωτευμένη με τον Βασάλο. Ο Στέλιος πήγε και το είπε στον Βασάλο, παρόλα αυτά άφησε η Σταυρούλα να εννοηθεί ότι "εγώ" είμαι ερωτευμένη με τον Βασάλο. Ίσως για να αφήσει έξω όλα τα υπόλοιπα; Να μην εκτεθεί; Να μη μαθευτεί; Εδώ το ξέρουν όλοι οι υπόλοιποι. Οπότε, αυτό δεν μου άρεσε καθόλου, γιατί έχω έναν άνθρωπο έξω από εδώ που είμαι μόνο για αυτόν και δεν πρόκειται ποτέ να γίνει κάτι άλλο, εκτός από αυτό και δεν μου άρεσε που άφησε να εννοηθεί ότι κάτι τρέχει με εμένα και τον Κωνσταντίνο, για να έχει τη φωλιά της καλυμμένη», συμπλήρωσε. 

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csb518jf9rpl)

Κλείσιμο
Τέλος, έκλεισε λέγοντας πως δεν θέλει κανείς να μπλέκει το όνομά της με τέτοιες «φήμες», καθώς έχει μια σοβαρή σχέση έξω από το παιχνίδι, την οποία και δεν θέλει να χαλάσει και ξεκαθάρισε πως η ίδια και ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι μόνο φίλοι. 

«Από τη μία κατηγορήθηκα ότι έκανα επίθεση στη Σταυρούλα και συμμετείχε κι ο Μαρτίκας, ο οποίος επίσης, ήξερε για αυτά και έκανε πλάκα για το πού θα κοιμηθεί ο Κωνσταντίνος. Κι έπαιρνε το μέρος της κι είπε πράγματα παραπάνω από αυτά που έπρεπε να πει. Οπότε, σε αυτό δικαιώθηκα, γιατί ήθελα να είναι η ομάδα μας κοντά κι οι υπόλοιποι πιο 'κει, οι αντίπαλοι στη δική τους πλευρά. Και σε όλη αυτή την παραπληροφόρηση, τα πέρα δώθε, έχω να πω ότι ο Κωνσταντίνος δεν έχει δείξει κανένα ενδιαφέρον για τη συγκεκριμένη κοπέλα, είναι βράχος κι απλά επειδή είμαστε πολύ κοντά, είμαστε φίλοι, είμαστε στην ίδια ομάδα, τον υποστηρίζω. Επίσης, έχω έναν άνθρωπο και δεν θέλω ούτε δεύτερο, ούτε τρίτο, ούτε τέταρτο. Μου φτάνει ο ένας μου κι οι υπόλοιποι ας κάνουν ό,τι θέλουν», είπε κλείνοντας. 



Ειδήσεις σήμερα

Τουρκία: Ο Ερντογάν ντύθηκε «πιλότος» μετά την ασθένειά του και παρουσίασε τουρκικό μαχητικό... 5ης γενιάς

Εκλογές 2023: Αύριο αποφασίζει ο Άρειος Πάγος αν το κόμμα Κασιδιάρη μπορεί να συμμετέχει

Κριστιάνο Ρονάλντο: Φιλάει δημόσια τη Ροντρίγκεζ για να πείσει ότι δεν υπάρχει κρίση στη σχέση τους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης