Νικολέτα Κοτσαηλίδου για «Κάνε ότι κοιμάσαι»: «Μόνο χαρά, ευλογία και ευγνωμοσύνη νιώθω που αποτελώ μέρος αυτής της δουλειάς»

Νικολέτα Κοτσαηλίδου για «Κάνε ότι κοιμάσαι»: «Μόνο χαρά, ευλογία και ευγνωμοσύνη νιώθω που αποτελώ μέρος αυτής της δουλειάς»

Η ηθοποιός υποδύεται την αστυνομικό στην επιτυχημένη σειρά της ΕΡΤ

kotsailidoy543534
Η Νικολέτα Κοτσαηλίδου μίλησε για την απόφασή της να μην ακολουθήσει από την αρχή της καριέρας της το μέσο της τηλεόρασης, σε συνέντευξή της στο περιοδικό «7 Μέρες Tv».

Η ηθοποιός ανέφερε ότι πάντα ήταν αφοσιωμένη στο θέατρο και χρειαζόταν την απαραίτητη εμπειρία πριν εισέλθει στον σκληρό κόσμο της τηλεόρασης: «Ήταν πολύ συνειδητή η απόφαση μου, τα πρώτα χρόνια μου ως ηθοποιός, να αποφύγω την τηλεόραση. Πάντοτε ήμουν πιο αφοσιωμένη στο θέατρο και ένιωθα την ανάγκη – στα πρώτα μου βήματα σε αυτόν τον χώρο -, να αποκτήσω την εμπειρία που χρειαζόμουν πριν βρεθώ αντιμέτωπη με ένα τόσο σκληρό μέσο όσο η τηλεόραση. Θέλει εμπειρία, θέλει ετοιμότητα, θέλει πολύ κόπο και πολλή δουλειά και δεν ήθελα να βγω στην τηλεόραση για να πειραματίζομαι. Ήθελα να πατήσω πιο γερά στα πόδια μου» δήλωσε.
kotsaili43

Κλείσιμο
Όταν λοιπόν ήρθε η πρόταση του Ανδρέα Μορφονιού για τη σειρά «Πέτα τη φριτέζα», αποφάσισε ότι είχε πλέον την κατάλληλη προετοιμασία για να δουλέψει στην τηλεόραση: «Αισθάνθηκα ότι ήταν ένας σκηνοθέτης που ήξερα ήδη, άρα μπορούσα να τον εμπιστευθώ. Όταν, μάλιστα, με ενημέρωσε για το υπόλοιπο καστ, ένιωσα ότι έπρεπε να το τολμήσω, ακριβώς γιατί θα έμπαινα σε ένα πολύ ασφαλές περιβάλλον. Δουλεύοντας ήδη δέκα χρόνια στο θέατρο, σκέφτηκα ότι αν δεν το έκανα τη δεδομένη χρονική στιγμή με τον Ανδρέα, ποτέ δεν θα το έκανα. Ευχαριστώ πολύ, λοιπόν, τον Ανδρέα για αυτή την ευκαιρία».

Η ηθοποιός συμπλήρωσε ότι η τηλεόραση χρειάζεται εμπειρία, ετοιμότητα και πολλή δουλειά και δεν ήθελε να πειραματιστεί στο μέσο αυτό. Στη συνέχεια μίλησε για την επιτυχημένη σειρά της ΕΡΤ, «Κάνε ότι κοιμάσαι»: «Είμαι πολύ χαρούμενη και πολύ συγκινημένη που μια τόσο άρτια σειρά βρίσκει ανταπόκριση. Δικαίως έχει αυτή την τηλεθέαση. Μόνο χαρά, ευλογία και ευγνωμοσύνη νιώθω που αποτελώ μέρος αυτής της δουλειάς. Θεωρώ ότι τέτοιες προσπάθειες είναι υπέροχο όταν τις αγκαλιάζει οπ κόσμος. Έχει ένα συγκλονιστικό σενάριο, το οποίο πραγματεύεται θέματα που δεν αγγίζουμε εύκολα στην ελληνική τηλεόραση, εξαιρετικούς ηθοποιούς, ένα εκπληκτικό συνεργεία και φανταστικούς σκηνοθέτες».


Ειδήσεις σήμερα: 

Στις 7:30 το απόγευμα φτάνει στην Αθήνα το Άγιο Φως

Τι ώρα κλείνουν σήμερα εμπορικά καταστήματα, σούπερ μάρκετ, πολυκαταστήματα και η Βαρβάκειος

Με τι καιρό θα γίνει η Ανάσταση ανά την Ελλάδα - Με 20αρια το ψήσιμο του οβελία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης