Κατερίνα Παπουτσάκη: «Δεν έχω πάει για φαγητό με κανέναν, δεν έχω σχέσεις με παραγωγούς και σκηνοθέτες»

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Δεν έχω πάει για φαγητό με κανέναν, δεν έχω σχέσεις με παραγωγούς και σκηνοθέτες»

«Το να κάνω μία φιλική σχέση ή να βγω ένα φαγητό για να κερδίσω κάτι και μόνο σαν σκέψη μου φέρνει τάση για εμετό» εξήγησε η ηθοποιός

katerina-papoutsaki
H Κατερίνα Παπουτσάκη έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στον ρόλο της Αλίκης Βουγιουκλάκη και στον Θανάση Βέγγο.

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» κι αρχικά, αναφέρθηκε στο άγχος, το οποίο την ταλαιπωρεί κι εκδηλώθηκε πιο έντονα, όταν υποδυόταν τη Βουγιουκλάκη.

«Έχω μια τάση να το σωματοποιώ το άγχος μου. Με τον ρόλο της Αλίκης στο "Έχω ένα μυστικό", όλο αυτό εκτοξεύτηκε στα κόκκινα. Πέρασα πολύ άσχημα, γιατί δεν θέλω να προσελκύω τα πράγματα με άλλον τρόπο, πλην της δουλειάς μου. Δεν μπόρεσα ποτέ να καταλάβω γιατί κάποιος σε στήνει στον τοίχο και σε πυροβολεί χωρίς έλεος», δήλωσε χαρακτηριστικά για τα σχόλια που είχε ακούσει τότε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cr0xcqzirmgx)

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τον Θανάση Βέγγο. «Τα πάντα θυμάμαι από εκείνον, είναι μέσα στην καρδιά μου, τον αγαπώ πολύ. Κάναμε ένα γύρισμα με τον Θανάση Βέγγο κι εγώ σαν Αλίκη έκανα μία παράσταση. Είχε ανέβει πάνω στη σκηνή για να τον χαιρετήσουμε, ήταν το τελευταίο του γύρισμα», θυμάται.

Όσο για την καριέρα της, η Κατερίνα Παπουτσάκη εξήγησε ότι όλα αυτά τα χρόνια έχει πει πολλά «όχι», τα οποία και δεν μετανιώνει.

«Νιώθω τυχερή που είπα όχι, γιατί είχα κάπου άλλου να πω ναι. Δεν έχω πάει για φαγητό με κανέναν, δεν έχω σχέσεις με παραγωγούς και σκηνοθέτες. Δεν θα μπορούσα ποτέ να κινηθώ βάσει συμφέροντος. Το να κάνω μία φιλική σχέση ή να βγω ένα φαγητό για να κερδίσω κάτι και μόνο σαν σκέψη μου φέρνει τάση για εμετό», εξήγησε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cr0x9ildfpux)

Η ηθοποιός αναφέρθηκε επίσης,σ το διαζύγιό της από τον Παναγιώτη Πιλαφά. «Προφανώς μια τέτοια απόφαση προέκυψε μετά από μεγάλη σκέψη και ζυμώσεις. Όλο αυτό ξεπερνιέται με το χρόνο, προσπαθώντας να φτιάξεις μία καινούργια πραγματικότητα που να σε ευχαριστεί και βασιζόμενος στα πόδια σου, στους φίλους σου, στην οικογένειά σου», δήλωσε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cr0xc72ajft5)

Τέλος, μίλησε για το κομμάτι της εμφάνισης και τόνισε πως ναι μεν την απασχολεί, αλλά όχι πολύ. «Θέλω να είμαι αρεστή, να είμαι ωραία, ποιος δεν θέλει; Δεν χρειάζονται υπερβολές, όλα αυτά τα πράγματα που παραμορφώνουν. Είμαι υπέρ του να κάνει ο καθένας αυτό που τον κάνει να αισθάνεται όμορφα. Βίωσα τον ρατσισμό της ομορφιάς, αλλά δεν πειράζει, ήρθαν άλλα», είπε κλείνοντας.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cr0xb7krzto1)


Ειδήσεις σήμερα:

Το «Αμάν!» του σταθμάρχη απόδειξη της απόλυτης ακαταλληλότητας του

Στο σφυρί 4+1 ακίνητα των διάσημων ζαχαροπλαστείων της Θεσσαλονίκης Plaisir

Επιχειρηματίας από τα Ιωάννινα έβαλε να ρίξουν στη λίμνη την έγκυο σύντροφό του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης