Ηλίας Λαδάς: Με την Ελεονώρα υπάρχει έλξη!

Ηλίας Λαδάς: Με την Ελεονώρα υπάρχει έλξη!

Ο Ηλίας Λαδάς, ο φετινός παρτενέρ της Ελεονώρας Μελέτης και περσινός της Ευγενίας Μανωλίδου στο “Dancing with the stars”...

Ηλίας Λαδάς: Με την Ελεονώρα υπάρχει έλξη!
Ο Ηλίας Λαδάς, ο φετινός παρτενέρ της Ελεονώρας Μελέτης και περσινός της Ευγενίας Μανωλίδου στο “Dancing with the stars”, μίλησε για την Ελεονώρα, την αποχώρησή τους από το show του Ant1, ενώ συνέκρινε και τις δύο ντάμες του, Ευγενία και Ελεονώρα, βρίσκοντάς τες και τις δύο καλές.

«Ήθελα η Ελεονώρα να είναι παρτενέρ μου λόγω της προσωπικότητας αλλά και για το lookτης. Είναι αυτό που ήθελα: ξανθιά, με ανοιχτόχρωμα μάτια. Πίστευα εξαρχής ότι θα ταιριάζαμε ως ζευγάρι», είπε σε συνέντευξή του στο περιοδικό “Down Town”, ενώ δεν κρύβει ότι οι δυο τους ανέπτυξαν μια ιδιαίτερη σχέση! «Υπάρχει πολύ καλή χημεία. Υπάρχει έλξη. Αυτό μας βοήθησε πολύ και στις πρόβες, ώστε να βγουν καλές οι χορογραφίες. Ήμασταν ένα φανταστικό ζευγάρι και ήταν φοβερό το επίπεδο στο οποίο ανέβαινε συνεχώς η Ελονώρα», αναφέρει ο χορευτής.

Κλείσιμο
Όσο για το αν θα μπορούσε να δει ερωτικά την παρουσιάστρια; «Δεν ξέρω! Είναι λίγος ο χρόνος που πέρασε από την ώρα που φύγαμε από τα live. Είναι μια ωραία γυναίκα, με φανταστικό χαρακτήρα, αλλά μέχρι τώρα ήταν μαθήτριά μου. Γι’ αυτό τον λόγο δεν μπορούσα να σκεφτώ τίποτα παραπάνω»!

Την αποχώρησή τους από το show δεν την περίμενε, ενώ του πέρασε από το μυαλό μόνο όταν είδε πως ήταν αντιμέτωποι με τη Νάντια Μπουλέ. 



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης