Ένας άνδρας που δεν λέει ποτέ "όχι" στο κορίτσι του!

Ένας άνδρας που δεν λέει ποτέ "όχι" στο κορίτσι του!

O έρωτας του Αποστόλη Τότσικα με τη γνωστή φωτογράφο Ρούλα Ρέβη είναι γνωστός… Μάλιστα ο ηθοποιός επιβεβαιώνει την αδυναμία που έχει στην αγαπημένη του, λέγοντας πως μόνο σε αυτή δεν μπορεί ποτέ να πει “όχι”...

Ένας άνδρας που δεν λέει ποτέ "όχι" στο κορίτσι του!
O έρωτας του Αποστόλη Τότσικα με τη γνωστή φωτογράφο Ρούλα Ρέβη είναι γνωστός… Μάλιστα ο ηθοποιός επιβεβαιώνει την αδυναμία που έχει στην αγαπημένη του, λέγοντας πως μόνο σε αυτή δεν μπορεί ποτέ να πει “όχι”!

«Δεν μπορώ να πω όχι στο κορίτσι μου», λέει στο περιοδικό “Celebrity” ο Αποστόλης και σε ερώτηση για το τι θα έπαιρνε μαζί του αν αύριο έφευγε από τη χώρα, απαντά: «Θα έπαιρνα μόνο το κορίτσι μου, γιατί και εκείνη το ίδιο θα έκανε». Τι λέει όμως για το γάμο; Θα το πάρει το κορίτσι; Δεν το σκέφτονται και πολύ, αφού όπως επισημαίνει η οικογένειά του δεν τον πιέζει για γάμο… γιατί «είναι άλλης φιλοσοφίας».

Κλείσιμο


«Το ότι δεν παίζω κάθε χρόνο σε κάποιο σίριαλ δεν σημαίνει κάτι. Πιστεύω ότι πάντα χρειάζονται οι σωστές δόσεις», προσθέτει και αποκαλύπτει πως από τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα τον βλέπουμε σε μια νέα σειρά που ετοιμάζει το Mega και σε παράσταση του Εθνικού.

Όσο για την αναγνωρισιμότητα, όσο περνάει ο καιρός, μαθαίνει να την χειρίζεται και δεν κρύβει ότι πολλές φορές τον έχει φέρει σε δύσκολη θέση.

Όσο για το πώς ονειρεύεται τη ζωή του; Δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να ζήσει εκτός Αττικής και δεν θα έλεγε «όχι» στη Νέα Υόρκη. Γιατί;  «Το μέρος είναι μαγικό», απαντά ο Αποστόλης.
 



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης