Ολιγοήμερες διακοπές στην Ελούντα για την οικογένεια Ρουβά!

Ολιγοήμερες διακοπές στην Ελούντα για την οικογένεια Ρουβά!

Στην όμορφη Ελούντα βρέθηκε η οικογένεια Ρουβά… Πρώτη στο νησί, έφτασε την περασμένη Παρασκευή η Ζυγούλη με τη μικρή Αναστασία για τα βαφτίσια της οικογένειας Κοκοτού...

Σοκ για το «κορίτσι -  Μόγλης»  στη Ρωσία
Ολιγοήμερες διακοπές στην Ελούντα για την οικογένεια Ρουβά!
Στην όμορφη Ελούντα βρέθηκε η οικογένεια Ρουβά… Πρώτη στο νησί, έφτασε την περασμένη Παρασκευή η Ζυγούλη με τη μικρή Αναστασία για τα βαφτίσια της οικογένειας Κοκοτού, ενώ ο μπαμπάς Σάκης δεν μπόρεσε να βρεθεί μαζί τους λόγω των εμφανίσεών του “Thalassa”. Σύμφωνα με το περιοδικό “ΟΚ” ο γνωστός τραγουδιστής επισκέφτηκε την οικογένεια και τους φίλους του την Κυριακή 22 Μαΐου.

Οι τρεις τους με σύμμαχο τον καλό καιρό, έκαναν και τα πρώτα τους μπάνια, με τη μικρή Αναστασία να απολαμβάνει τη φροντίδα του μπαμπά της, που δεν την άφηνε λεπτό από τα μάτια του.



Κλείσιμο


Μάλιστα η ευτυχισμένη οικογένεια επισκέφθηκε  με το σκάφος και τη Σπιναλόγκα.“Η μικρή Αναστασία ήταν ενθουσιασμένη. Ο διάσημος μπαμπάς της την είχε συνέχεια στην αγκαλιά του και εκείνη είχε όρεξη για παιχνίδια και πολλές φορές άφνε άφωνους  με τις απορίες της στους γονείς της. Είναι πολύ έξυπνο και χαρούμενο παιδί και περιμένει με αγωνία να γεννηθεί το αδερφάκι της. Πολύ συχνά χαϊδεύει την κοιλιά της μητέρας της και μιλάει στο μωρό.” λέει στο περιοδικό "ΟΚ" άτομο από το περιβάλλον τους.






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης