Ελπίδα για την απώλεια του συζύγου της: «Από τότε που άλλαξα περιβάλλον συνήλθα ψυχολογικά»

Ελπίδα για την απώλεια του συζύγου της: «Από τότε που άλλαξα περιβάλλον συνήλθα ψυχολογικά»

Τι είπε η τραγουδίστρια για τη ζωή της, τα παιδιά της αλλά και την εμπειρία της από τη συμμετοχή της στη Eurovision

Elpida_tragoudistria
Η Ελπίδα παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και μίλησε για την προσωπική της ζωή, τα παιδιά της που της άλλαξαν την ζωή, την εμπειρία της στην Eurovision αλλά και την απώλεια που βίωσε με τον θάνατο του άνδρα της.

«Όταν βλέπω φωτογραφίες από το παρελθόν σκέφτομαι ότι ήμουν πολύ χαζή που δεν έβλεπα τι άξιζα, θα το είχα χαρεί πιο νωρίς. Έλεγα “τι βρίσκει ο κόσμος και υπάρχει τέτοιος θαυμασμός;”. Δεν μου άρεσε καθόλου η δουλειά το βράδυ, μόνο η επαφή με τον κόσμο. Η βραδινή δουλειά δεν μου πήγαινε, ήμουν πρωινός τύπος. Δεν ένιωσα τίποτα που να με ενοχλεί και να πω δεν θέλω να πάω στη δουλειά, απλά νύσταζα», είπε αρχικά η τραγουδίστρια.

Η Ελπίδα στη συνέχεια μίλησε για τα παιδιά της και πόσο της άλλαξαν τη ζωή: «Τα παιδιά μού άλλαξαν τη ζωή. Σταμάτησα να δουλεύω βράδυ όταν τα απέκτησα. Έκανα τη δισκογραφία μου, την τηλεόρασή μου, ότι χρειαζόταν. Είχα ανθρώπους να με βοηθήσουν, όμως ήθελα να μη χάσω στιγμή από τα παιδιά μου».

Η τραγουδίστρια μίλησε για το πόσο της στοίχισε ο θάνατος του άνδρα της και την οδήγησε στο να αλλάξει σπίτι για να συνέλθει ψυχολογικά.

«Τον άκουγα να περπατάει, έπρεπε να αλλάξω περιβάλλον. Όταν έρχονται οι στιγμές, μου έρχεται η εικόνα αυτή που έζησα στο σπίτι… Πράγματι, από τότε που άλλαξα περιβάλλον είμαι πολύ καλύτερα. Συνήλθα ψυχολογικά».

Η τραγουδίστρια μίλησε και για ένα απρόοπτο που της συνέβη κατά τη διάρκεια μίας μετακόμισης, καθώς έβγαζε κούτες βρήκε μία κοτσίδα. Ήταν από τα μαλλιά της, την είχε κρατήσει η μητέρα της.

Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjwq8nep6cmh)


Ακόμη, η Ελπίδα αναφέρθηκε και στην εμπειρία της Eurovision: «Όταν ήμουν στην Eurovision έκλαιγα συνέχεια. Όταν ήρθα στην Ελλάδα είδα την αποδοχή».


Ειδήσεις σήμερα

ΑΠΘ: Συνεχίζονται οι εργασίες μετά τα χθεσινά σοβαρά επεισόδια


Γλυκά Νερά: Σήμερα η απολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, έναν χρόνο μετά τη δολοφονία της Καρολάιν


ΣΥΡΙΖΑ: Το «προσωπικό στοίχημα» Τσίπρα στις κάλπες της Κυριακής

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης