Τρύφωνας Σαμαράς: Βίωσα έντονα το ρατσισμό!

Τρύφωνας Σαμαράς: Βίωσα έντονα το ρατσισμό!

Από τη στιγμή που ξεκίνησε να χορεύει στη σκηνή του «Dancing with the Stars» οι μετοχές του Τρύφωνα Σαμαρά χτύπησαν κόκκινο! Οι προτάσεις διαδέχονται η μία την άλλη, και το κοινό; Τον αγαπά και τον στηρίζει...

Τρύφωνας Σαμαράς: Βίωσα έντονα το ρατσισμό!
Από τη στιγμή που ξεκίνησε να χορεύει στη σκηνή του «Dancing with the Stars» οι μετοχές του Τρύφωνα Σαμαρά χτύπησαν κόκκινο! Οι προτάσεις διαδέχονται η μία την άλλη, και το κοινό; Τον αγαπά και τον στηρίζει!

Ο γνωστός hair stylist φωτογραφήθηκε με την παρτενέρ του Κλώντια - Άννα Στόγια και μίλησε στο περιοδικό “Hello” για το show του Ant1, το τηλεοπτικό του μέλλον αλλά και την αγάπη που του δείχνει ο κόσμος!

Κλείσιμο
«Μου αρέσει που ο κόσμος μου μιλάει περισσότερο στο δρόμο και μου δείχνει τόσο απλόχερα την αγάπη και την υποστήριξή του», λέει ο Τρύφωνας Σαμαράς, ενώ αναφέρεται και στις αρνητικές κριτικές, τις οποίες προσπερνάει. «Το μόνο που με ενοχλεί είναι ότι μερικοί λένε ότι έλαβα μέρος στο παιχνίδι για να γελάσω…»



Μπορεί σήμερα να είναι ένας χαμογελαστός κα χαρούμενος άνθρωπος, παρόλα αυτά στη ζωή του έχει βιώσει πίκρες και απογοητεύσεις, όπως όταν έχασε τη μητέρα του: «Αυτή η δυστυχία μου έγινε μάθημα ζωής. Έμαθα να γελάω γιατί οι στιγμές είναι λίγες και εμείς δεν είμαστε αιώνιοι».

Το ρατσισμό; Τον έχει βιώσει ο Τρύφωνας; «Το συναίσθημα αυτό το ένιωσα έντονα στην παιδική μου ηλικία, επειδή έκανα περισσότερο παρέα με γυναίκες. Μάλιστα, είχε τύχει κάποιοι να με κοροϊδέψουν την ώρα που προχωρούσα στο δρόμο». Αυτά τα περιστατικά όμως... «με έκαναν πιο δυνατό, με αποτέλεσμα να θέλω να τους αποδείξω ότι θα τα καταφέρω στη ζωή μου. Και τα κατάφερα!»



Στην καθημερινότητα του δεν έχει προσωπική ζωή. Και πώς να έχει άλλωστε, αφού όπως λέει το πρόγραμμα του περιλαμβάνει «Πρόβες, ύπνο, κομμωτήριο… Και να θες, με το πρόγραμμα μου, δεν μπορείς να έχεις προσωπική ζωή…»



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης