Μπήκε στο χορό και θα χορέψει ο Τρύφωνας Σαμαράς

Μπήκε στο χορό και θα χορέψει ο Τρύφωνας Σαμαράς

Μες στην καλή χαρά είναι ο Τρύφωνας Σαμαράς που χαρίζει γέλιο και κέφι σε όσους τον παρακολουθούν. Μετά τη συμμετοχή του μάλιστα...

Μπήκε στο χορό και θα χορέψει ο Τρύφωνας Σαμαράς
Μες στην καλή χαρά είναι ο Τρύφωνας Σαμαράς που χαρίζει γέλιο και κέφι σε όσους τον παρακολουθούν. Μετά τη συμμετοχή του μάλιστα στο «Dancing with the Stars», οι μετοχές του γνωστού hair stylist έχουν ανέβει τόσο που ούτε και ο ίδιος το πιστεύει! «Ήξερα ότι ο κόσμος μ΄ αγαπάει, αλλά τόσο υψηλή θεαματικότητα δεν το περίμενα!», λέει στο περιοδικό «ΟΚ».

Στον έρωτα όταν κάτι του αρέσει φλερτάρει και το διεκδικεί. «Αλλά δεν κάνω το πρώτο βήμα. Είναι καλύτερο να γίνονται παράλληλα βήματα», ξεκαθαρίζει ο Τρύφωνας.

Κλείσιμο




Μπορεί να τον έχουμε συνηθίσει εύθυμο και χαμογελαστό, ωστόσο παραδέχεται ότι υπάρχουν και οι στιγμές που είναι στις μαύρες του... «αλλά δεν κρατάνε για πολύ. Όταν είμαι στεναχωρημένος θα πω “άντε καλέ” και το ξεχνάω. Το γέλιο δίνει ζωή και μου αρέσει να κάνω τον κόσμο να γελάει».

Δεν γλίτωσε παρόλα αυτά την κατάθλιψη όταν έχασε τη μητέρα του: «Ήμουν πολύ στεναχωρημένος αλλά και πάλι είπα: "Ως εδώ η στεναχώρια και η μαυρίλα! Κοίτα να περνάς καλά, γιατί η ζωή είναι μικρή"».



Μεγάλη του αγάπη ήταν ανέκαθεν η μόδα: «Μου άρεσε το εκκεντρικό ντύσιμο. Πάντα φορούσα προχωρημένα ρούχα. Όταν έβαλα στα 20 μου μπότα ιππασίας και μπουφάν με κρόσσια, οι άλλοι δεν ήξεραν τι είναι. Ήμουν πολύ ψώνιο με τη μόδα».

Όσο για τις αρνητικές κριτικές; «Δεν ενοχλούμαι από αυτά που λέγονται ή ακούγονται για μένα. Από τη στιγμή που μπαίνεις στο χορό θα χορέψεις».



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης