Chart Show: Με τα καλύτερα τσιφτετέλια των τελευταίων 40 χρόνων κέρδισε το κοινό απογειώνοντας την τηλεθέαση

Chart Show: Με τα καλύτερα τσιφτετέλια των τελευταίων 40 χρόνων κέρδισε το κοινό απογειώνοντας την τηλεθέαση

Ένα Σαββατόβραδο με τσιφτετέλι και εκλεκτούς καλεσμένους έφερε στις οθόνες μας το Chart Show στον Alpha, σημειώνοντας υψηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης.

chart_show_art
Το σόου που παρουσιάζει η Δέσποινα Βανδή, ένα ακόμα επιτυχημένο πρότζεκτ της Barking Well, έφερε μια ξεχωριστή αυθεντική ελληνική βραδιά στα σαλόνια των τηλεθεατών, κερδίζοντας το κοινό που το ανάδειξε από τα πρώτα λεπτά σε πρώτο trend και στο Twitter.

O Λευτέρης Πανταζής, ο Ζαφείρης Μελάς, ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος αλλά και ο Γιώργος Αλκαίος, η Κέλλυ Κελεκίδου και η Ζωή Παπαδοπούλου ξεσήκωσαν με τις ερμηνείες τους. Αγαπημένα τσιφτετέλια τραγούδησαν και η Τραϊάνα Ανανία, η Φανή Δρακοπούλου, η Ειρήνη Παπαδοπούλου και η Βίλλυ Ράζη. Ο Λάκης Γαβαλάς έδωσε μαθήματα χορού κλέβοντας την παράσταση, όπως και η αγαπημένη ηθοποιός Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.
chart_show_in2

Κλείσιμο
Η Δέσποινα Βανδή υποδέχτηκε στο πλατό του Chart Show τον στιχουργό των επιτυχιών Ηλία Φιλίππου, που έχει υπογράψει πάνω από 5000 τραγούδια, αλλά και τον μουσικό παραγωγό που μετρά πάνω από 45 χρόνια στην ελληνική δισκογραφία, Μίλτο Καρατζά.
chart_show_in
Μαζί της όπως πάντα ο CEO της Panik, Γιώργος Αρσενάκος, και ο chart expert Πέτρος Δραγουμάνος, ενώ στον σχολιασμό των τραγουδιών είδαμε μια ξεχωριστή guest, τη Ναταλία Γερμανού.

Το Chart Show κέρδισε το ενδιαφέρον σε μια βραδιά με πολύ έντονο ανταγωνισμό και σημείωσε μέσο όρο τηλεθέασης 12,9% στο δυναμικό κοινό και 14,3% στο σύνολο, φτάνοντας σε τέταρτο το 17%. Ήταν το δεύτερο καλύτερο σε νούμερα πρόγραμμα στο prime time του Σαββατόβραδου, ανεβάζοντας τον μέσο όρο του Alpha στην τηλεθέαση της ημέρας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης