Ηλίας Καμπακάκης: Η πρώην σύντροφός του σε νέες δηλώσεις - «Με χτύπησε, καταρράκωσε το παιδί μας κι εξαφανίστηκε»

Ηλίας Καμπακάκης: Η πρώην σύντροφός του σε νέες δηλώσεις - «Με χτύπησε, καταρράκωσε το παιδί μας κι εξαφανίστηκε»

Για τον ξυλοδαρμό της, ενώ ήταν 4 μηνών έγκυος, αλλά και την εγκατάλειψη τόσο της ίδιας, όσο και της μικρής Κλεοπάτρας μίλησε η πρώην σύντροφος του τραγουδιστή

touranikampakakis
Μετά τις κατηγορίες που απέδωσε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram στον Ηλία Καμπακάκη, η Αμαλία Τουράνη για ξυλοδαρμό και εγκατάλειψη, έκανε μερικές νέες δηλώσεις.

Η πρώην σύντροφος του τραγουδιστή μίλησε στην εκπομπή OPEN Weekend και περιέγραψε όλα όσα βίωσε, μετά τη διάγνωση της κόρης τους με χονδροβαστικό οστεοσάρκωμα.

Η μικρή Κλεοπάτρα διαγνώστηκε με τη νόσο σε ηλικία 6 ετών κι έκτοτε έχει υποβληθεί σε πολλαπλά χειρουργεία, ενώ χρήζει τακτικών ιατρικών ελέγχων.

Όπως αναφέρει η Αμαλία Τουράνη, το 2018 ταξίδεψε μόνη της στην Αμερική για να υποβληθεί η μικρή Κλεοπάτρα σε ακόμα ένα χειρουργείο.

«Με την βοήθεια του κόσμου φτάσαμε στην Αμερική. Μέχρι να φτάσουμε όμως, έκανα τεράστιο αγώνα για να βγάλω τον ερανικό λογαριασμό. Δεν είχα πουθενά σε όλο αυτό τον σύμμαχό μου, εκείνος συνέχιζε τα live του. Δεν ήθελε να τα αφήσει για να μείνει στην Αμερική. Παρόλα αυτά, του άλλαξαν γνώμη κάποιοι άνθρωποι, όταν έιδαν σε τι τραγική κατάσταση ήταν η κόρη μας, στο τελικό στάδιο, μετά τις χημειοθεραπείες. Όταν ήρθαμε εδώ, ακολουθούσε στα ραντεβού του γιατρού, στις εξετάσεις, όμως όλες τις υπόλοιπες ώρες, ήταν τελειώς αδιάφορος για το παιδί», είπε χαρακτηριστικά.

Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chty8bvgaj6x-st)

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε πως μετά από αυτό, ο τραγουδιστής έκοψε κάθε επικοινωνία με την κόρη του. «Έκοψε εντελώς επικοινωνία με το παιδί και σταμάτησε να δίνει διατροφή και να την υποστηρίζει. Το καταρράκωσε το παιδί, προσπαθεί επί δύο χρόνια να επικοινωνήσει μαζί του», δήλωσε η Αμαλία Τουράνη.

Για τον ξυλοδαρμό που δέχτηκε κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης της από τον τραγουδιστή, αναφέρει: «Το 2010 ήμουν έγκυος και μέναμε στο σπίτι μου. Ήταν γενικά βίαιος, με αποκορύφωμα μία μέρα που με χτύπησε πάρα πολύ, με αποτέλεσμα να πάρω τηλέφωνο την αστυνομία και να κάνω μήνυση. Πήγα σε Ιατροδικαστή, στον καθηγητή Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κατέγραψε το περιστατικό. Με εξέτασε και όντως, υπάρχει ιατροδικαστική εξέταση».

Τέλος, η γυναίκα εξηγεί πως ο γάμος τους είχε τελειώσει, πριν καν αρχίσει, αφού είχαν οργανώσει να παντρευτούν δύο μήνες μετά τον ξυλοδαρμό της από τον τραγουδιστή.

«Δεν υπήρχε γάμος. Ο γάμος μας διαλύθηκε, γιατί με χτύπησε ενώ ήμουν έγκυος τεσσάρων μηνών. Ήταν όλα έτοιμα, σε δύο μήνες παντρευόμασταν. Μόλις ξεκινήσαμε να μοιράζουμε τα προσκλητήρια, διαλύθηκαν τα πάντα. Αφού το παιδί γεννήθηκε, τα ξαναβρήκαμε για 40 μέρες, με χτύπησε ενώ είχα στην αγκαλιά μου την Κλεοπάτρα και σηκώθηκε κι έφυγε από το σπίτι. Μετά βρήκε μία άλλη γυναίκα και είχε πάει στο δικό της σπίτι. Μετά χωρίσαμε εντελώς», είπε κλείνοντας.

Δείτε τις σχετικές αναρτήσεις που είχε κάνει στο Instagram:




Ειδήσεις σήμερα:

Τη Δευτέρα η τελευταία απολογία για τη δολοφονία του Άλκη – 10 προφυλακισθέντες και ένα ερωτηματικό

Πάτρα: Οι τοξικολογικές της 9χρονης Τζωρτζίνας θα ρίξουν φως στο μυστήριο των ανεξήγητων θανάτων

«Χαλάει» ο καιρός από το απόγευμα: Πού περιμένουμε βροχές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης