Γιώργος Τσαλίκης: Το "Δέστε τους" είναι καλύτερο χωρίς εμένα!

Γιώργος Τσαλίκης: Το "Δέστε τους" είναι καλύτερο χωρίς εμένα!

Ο τραγουδιστής  μίλησε χωρίς υπεκφυγές και εξήγησε τους λόγους που δεν «έδεσε» με τη Μαρία Ηλιάκη και το Νίκο Μουτσινά...

Γιώργος Τσαλίκης: Το "Δέστε τους" είναι καλύτερο χωρίς εμένα!
«Το “Δέστε τους” πάει καλύτερα χωρίς εμένα κι εγώ καλύτερα χωρίς το “Δέστε τους”», είπε ο Γιώργος Τσαλίκης ένα χρόνο μετά την συμμετοχή του στην εκπομπή του Alpha. Ο τραγουδιστής  μίλησε χωρίς υπεκφυγές στην κάμερα της «Πρωινής Μελέτης» και εξήγησε τους λόγους που δεν «έδεσε» με τη Μαρία Ηλιάκη και το Νίκο Μουτσινά. «Τα παιδιά ήταν φίλοι, γνωρίζονταν περισσότερα χρόνια μεταξύ τους. Δεν κολλήσαμε. Άρα η παρουσία μου ήταν ένα εμπόδιο στα παιδιά να αναπτύξουν τις ιδέες τους. Ίσως και εγώ αν έπαιρνα τους φίλους μου να κάνουμε μια εκπομπή, να λειτουργούσε. Να πήγαινε καλύτερα», είπε ο Γιώργος.

«Ουσιαστικά εγώ πέρυσι σε αυτή την παρέα ήμουν ξένο σώμα. Δεν κολλήσαμε σαν χημεία. Φέτος τα παιδιά κάνουν καλύτερη εκπομπή χωρίς εμένα και είμαι και εγώ καλύτερα χωρίς τα παιδιά. Φέτος χωρίς το “Δέστε τους”, έκανα ίσως τη μεγαλύτερη επιτυχία που έχω κάνει τα τελευταία 5-6 χρόνια», συνέχισε ο τραγουδιστής και όσο για τις τωρινές του σχέσεις με τους πρώην τους συνεργάτες, Μαρία και Νίκο, απαντά: «Δεν νομίζω ότι με βλέπουνε με μίσος. Είμαι αξιοπρεπής στη δουλειά μου και έχω τρία παιδιά να μεγαλώσω».

Κλείσιμο
Ο Γιώργος Τσαλίκης μίλησε και για τη Ρούλα Κορομηλά: «Με τη Ρούλα υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει μια σχέση πολύ μεγάλης αγάπης και σεβασμού. Την αγαπώ πάρα πολύ και αυτό δεν αλλάζει ποτέ. Τώρα οι λεπτομέρειες αν έχω μιλήσει δεν έχω μιλήσει και το τι συμβαίνει στη διαπροσωπική μου σχέση με έναν άνθρωπο που εκτιμώ τόσο πολύ, έγκειται στη σφαίρα της φθοράς και του κουτσομπολιού».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης