Ο "καπετάν" Sakis!

Ο "καπετάν" Sakis!

Εκτός από τις πυρετώδεις προετοιμασίες και τις πρόβες για την πρεμιέρα του στο νυχτερινό κέντρο «Thalassa» ο Σάκης Ρουβάς...

Έμπλεξε η άγκυρα του Sardinia Vera στο βυθό του λιμανιού στο Καρλόβασι
Ο "καπετάν" Sakis!
Εκτός από τις πυρετώδεις προετοιμασίες και τις πρόβες για την πρεμιέρα του στο νυχτερινό κέντρο «Thalassa» ο Σάκης Ρουβάς ανέλαβε για λίγο χρέη… καπετάνιου! Ο δημοφιλής τραγουδιστής με τα πρώτα μηνύματα της άνοιξης αποφάσισε να ρίξει στη θάλασσα και συγκεκριμένα σε μαρίνα της Ανατολικής Αττικής, την ''Αστερόεσσα'' του, ένα καμπινάτο  ριμπ φουσκωτό.

Κλείσιμο


Μαζί του ήταν ο αδερφός του, Βασίλης κι ένας στενός συνεργάτης του Σάκη. Αφού έγινε η απαραίτητη προετοιμασία, μιας και το σκάφος όλο το χειμώνα βρισκόταν έξω από τη θάλασσα, το σκάφος έπεσε με τη βοήθεια φορτηγού γερανού στα καταγάλανα νερά και ο ''καπετάν'' Σάκης, ανέλαβε τα καθήκοντά του κι επέβλεπε τα πάντα με κάθε λεπτομέρεια.



Όσο για την Κάτια Ζυγούλη και τη μικρή Αναστασία, συνήθως δεν ακολουθούν τον μπαμπά Σάκη στις εξορμήσεις του με το σκάφος… ταξιδεύουν αεροπορικώς ή ακτοπλοϊκώς και τον συναντούν μετά στον εκάστοτε προορισμό. Κι αυτό συμβαίνει προκειμένου να μην ταλαιπωρηθούν οι γυναίκες της ζωής του.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης