Ματίνα Ζάρα: «Δεν υπάρχει καμία περίπτωση επανένωσης με τον Λάμπρο Χούτο»

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε τον λόγο που η ίδια και ο δημοφιλής ποδοσφαιριστής αποφάσισαν να χωρίσουν λίγες ημέρες πριν τον γάμο τους

Το καλοκαίρι που πέρασε η Ματίνα Ζάρα θα ανέβαινε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Λάμπρο Χούτο, ο οποίος πριν λίγα χρόνια συμμετείχε και στο «Survivor». Μάλιστα, κουμπάρα του ζευγαριού θα γινόταν η Λάουρα Νάργες.

Ωστόσο, λίγες ημέρες πριν την γαμήλια τελετή στην Σκιάθο, ακυρώθηκαν όλα και το ζευγάρι χώρισε.

«Ήμασταν μαζί σχεδόν 2 χρόνια. Δεν είχαμε χωρίσει καθόλου μέσα σε αυτό το διάστημα. Μέναμε μαζί. Συζήσαμε σχεδόν κατευθείαν. Ήταν κεραυνοβόλος. Γνωριστήκαμε από μία κοινή μας φίλη. Μέχρι τώρα ήταν ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής μου», τόνισε η Ματίνα Ζάρα για τον πρώην σύντροφό της, Λάμπρο Χούτο, καλεσμένη σήμερα στο «Πρωινό».

Έπειτα, υποστήριξε: «Θα παντρευόμουν, είμαι πολύ αυθόρμητος άνθρωπος, το ένιωσα και ήθελα να το κάνω. Μου είχε κάνει τρεις φορές πρόταση γάμου. Είπα ναι σε όλες. Η πρώτη ήταν πιο αυθόρμητη, η δεύτερη πιο επίσημα, η τρίτη στην Τζια. Το μονόπετρο το επέστρεψα μετά τον χωρισμό μας.

Όταν δύο άνθρωποι βλέπουν ότι δεν πάει άλλο η σχέση, το ώριμο πράγμα είναι να καθίσουν, να το συζητήσουν και να το λήξουν, για να προλάβουν τον γάμο.

Ο γάμος θα γινόταν στην Σκιάθο. Ήταν οι συγγενείς μου στο νησί, από το εξωτερικό, είχαν πάει τα λουλούδια, κομμωτές, όλοι».



Ερωτηθείσα τι συνέβη και αποφάσισαν να λήξουν τη σχέση τους λίγα 24ωρα πριν τον γάμο τους, η 24χρονη τραγουδίστρια γνωστοποίησε:

«Καταλάβαμε ότι είναι καλύτερο και για τους δυο μας να ακολουθήσουμε χωριστούς δρόμους. Καταλαβαίνεις κάποια πράγματα. Εγώ τον έπιασα και του είπα "θέλω να συζητήσουμε κάποια πράγματα". Νομίζω ήταν κάτι που το νιώσαμε και οι δύο», είπε και πρόσθεσε:

«Δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο, δεν είμαστε τέτοιοι άνθρωποι. Προς Θεού! Θέλω να το ξεκαθαρίσω. Δεν τσακωθήκαμε ποτέ».

Παράλληλα, η όμορφη καλλιτέχνης ανέφερε: «Βρεθήκαμε μετά με τον Λάμπρο στην Αθήνα, όταν γυρίσαμε. Πήγα σπίτι, πήρα τα πράγματά μου, όλα καλά», σημείωσε και συμπλήρωσε:

«Δεν υπάρχει καμία περίπτωση επανένωσης. Υπάρχει αγάπη και εκτίμηση, θέλω να είναι καλά. Αν τον δω με μία νέα σχέση, θα χαρώ. Θέλω να είναι ευτυχισμένος. Τα έχω καλά με τον εαυτό μου, γιατί να ζηλέψω; Δεν έχουμε μιλήσει από τότε».

Ειδήσεις σήμερα:

Δημοτικό σχολείο στου Ζωγράφου πλημμύρισε με λύματα! - Δείτε βίντεο

Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός στο αυτοκίνητό του εντοπίστηκε 30χρονος ποδοσφαιριστής

Κόντρα Πατούλη - Ντενίση για την καταστροφή των σκηνικών της ταινίας «Σμύρνη μου αγαπημένη»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr