Εγκυος η Βίκυ Καγιά!

Εγκυος η Βίκυ Καγιά!

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Βίκυ Καγιά έχει δηλώσει την επιθυμία της να γίνει μαμά! Φαίνεται, λοιπόν, πως το όνειρό της γίνεται πραγματικότητα…

Εγκυος η Βίκυ Καγιά!
Δεν είναι λίγες οι φορές που η Βίκυ Καγιά έχει δηλώσει την επιθυμία της να γίνει μαμά! Φαίνεται, λοιπόν, πως το όνειρό της γίνεται πραγματικότητα… έστω κι αν πρόκειται για έναν κινηματογραφικό ρόλο!

Το μοντέλο και παρουσιάστρια, στο sequel της ταινίας "Λούφα και Παραλλαγή : Σειρήνες στο Αιγαίο", υποδύεται μια κοπέλα που διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της. Εξ’ ου και η φουσκωμένη της κοιλίτσα! Ας της ευχηθούμε, πολύ σύντομα η κοιλίτσα της να φουσκώσει και στ’ αλήθεια!

Κλείσιμο



Πάντως, η Bίκυ Καγιά ενθουσιασμένη καθώς είναι με τη συμμετοχή της στην ταινία δε σταματάει να μας ενημερώνει για τα γυρίσματα της ταινίας με video και φωτογραφίες μέσα από το facebook και το twitter της!

Η ίδια μάλιστα  γράφει στο προσωπικό της site: «Τέλη Μαΐου ξεκινούν τα γυρίσματα του sequel της ταινίας "Σειρήνες στο Αιγαίο", του Νίκου Περάκη, με τίτλο εργασίας "ΛΟΥΦΑ + ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ", με το ίδιο cast  (Τσιμιτσέλης, Καγιά, Σεϊταρίδης, Αυγουστίδης, Παπαζήσης, Πατσίκας, Ξανθουδάκης & Χαραλαμπίδης). Όλοι οι συντελεστές βρίσκονται ήδη σε εντατικές πρόβες!»




Η φωτογραφία είναι backstage από τη φωτογράφηση της αφίσας του sequel  της ταινίας "Σειρήνες στο Αιγαίο", με τίτλο εργασίας "ΛΟΥΦΑ + ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ"
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης