Δέσποινα Ολυμπίου: "Η Ζέτα είναι χαρά Θεού κορίτσι"

Δέσποινα Ολυμπίου: "Η Ζέτα είναι χαρά Θεού κορίτσι"

Φαίνεται πως η σχέση της με το Μιχάλη Χατζηγιάννη θα την «κυνηγάει» …για πολύ ακόμη. Ο λόγος για τη Δέσποινα Ολυμπίου...

Δέσποινα Ολυμπίου: "Η Ζέτα είναι χαρά Θεού κορίτσι"
Φαίνεται πως η σχέση της με το Μιχάλη Χατζηγιάννη θα την «κυνηγάει» …για πολύ ακόμη. Ο λόγος για τη Δέσποινα Ολυμπίου που καλείται για μια ακόμη φορά να απαντήσει σε ερωτήσεις που αφορούν στον πρώην αγαπημένο της και στην τωρινή του σχέση με τη Ζέτα Μακρυπούλια.

«Χαίρομαι που ακούω τον Μιχάλη Χατζηγιάννη να λέει ότι θέλει να παντρευτεί», δήλωσε η τραγουδίστρια στην «Πρωινή Μελέτη», ενώ αποκάλυψε πως ο χωρισμός τους ήταν δική της απόφαση!«Αυτός ο χωρισμός ήταν δική μου επιθυμία. Είναι φυσιολογικό κάποιοι άνθρωποι να μην τα βρίσκουν και σε κάποια στιγμή να χωρίζουν. Η ζωή συνεχίζεται και ο καθένας τραβά τον δρόμου του», είπε και εξομολογήθηκε πως υπήρξε αληθινή αγάπη με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Όσο για τη γνώμη της για τη Ζέτα; Εδώ η Δέσποινα έδωσε ρεσιτάλ ανωτερότητας: . «Η Ζέτα είναι χαρά Θεού κορίτσι, χαίρομαι να την βλέπω. Είχαμε βρεθεί δύο φορές πριν πολλά χρόνια. Φίλες βέβαια δεν είμαστε», είπε μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια και πρόσθεσε: «είναι πολύ έξυπνη στις δηλώσεις της».

Όσο για την τωρινή της σχέση με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη; «Μπορεί να μιλήσουμε, αλλά δεν θα βγούμε για καφέ. Επαγγελματικά έχουμε συνεργαστεί και ό,τι είχε να δώσει ο ένας στον άλλον το έδωσε».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης