O Κονδυλάτος έκανε... κωλοτούμπα μετά το «καταριέμαι την ημέρα που σε γνώρισα» για την Σαλαγκούδη

O Κονδυλάτος έκανε... κωλοτούμπα μετά το «καταριέμαι την ημέρα που σε γνώρισα» για την Σαλαγκούδη

Εκ των υστέρων προσπάθησε να μαζέψει την αιχμηρή του ανάρτηση για την πρώην φίλη του στο Survivor

περικλης-κονδυλατος-1
Ο Περικλής Κονδυλάτος το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης έκανε μία σκληρή ανάρτηση κατά της Ανθής Σαλαγκούδη στο Instagram. Ο σχεδιαστής κοσμημάτων έγραψε τους στίχους ενός τραγουδιού της Μαντόνα που αναφέρουν: «Είχε μερικά μυστικά που δεν μου είπες ποτέ. Τώρα όλοι μιλάνε και' γω είμαι ο τελευταίος που έμαθε… Καταριέμαι τη μέρα που γνωριστήκαμε, μακάρι να μπορούσα να ξεχάσω».

Σήμερα, ο Περικλής Κονδυλάτος βρέθηκε στο πλατό του Ευτυχείτε και ρωτήθηκε για την επίμαχη ανάρτηση. «Αυτό το τραγούδι μου αρέσει πάρα πολύ και μου θυμίζει κάποια πράγματα που έχουμε ζήσει με την Ανθή. Η μετάφραση στα ελληνικά βγαίνει λίγο αρνητική και δραματική, το “καταριέμαι” είναι βαριά κουβέντα» ανέφερε αρχικά.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Η μετάφραση στα ελληνικά βγαίνει πολύ χειρότερη από το νόημα του τραγουδιού. Έχει να κάνει με αναμνήσεις και κάποια πράγματα που κόπηκαν ξαφνικά. Βγαίνει πολύ αρνητικό στα ελληνικά, που δεν είναι το νόημα του post. Απλά κάποιες φορές θεωρώ ότι υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που περνούν από τη ζωή μας, στην αρχή ξεκινάνε με έναν τρόπο, μετά συνεχίζονται με έναν άλλο και τελικά καταλήγουν με έναν άλλο. Κοιτάζοντας πίσω τα πράγματα, απορείς πώς φτάσανε εκεί που φτάσανε. Τα συναισθήματα μέσα στο παιχνίδι είναι πιο έντονα και όλα διογκώνονται». Τέλος, ξεκαθάρισε ότι η Ανθή Σαλαγκούδη του έχει ξεκόψει την επικοινωνία.

Δείτε το βίντεο:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-caz634d29mkp-sf)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης