Πώς η Γερμανού είχε «μυριστεί» την εγκυμοσύνη της Καραβάτου;

Πώς η Γερμανού είχε «μυριστεί» την εγκυμοσύνη της Καραβάτου;

Μετά τις φωτογραφίες με την τεσσάρων -πια- μηνών έγκυος Κατερίνα Καραβάτου, η Ναταλία Γερμανού θέλησε να μοιραστεί...

Πώς η Γερμανού είχε «μυριστεί» την εγκυμοσύνη της Καραβάτου;
Μετά τις φωτογραφίες του περιοδικού «ΟΚ» με την τεσσάρων -πια- μηνών έγκυος Κατερίνα Καραβάτου, η Ναταλία Γερμανού θέλησε να μοιραστεί μέσα από τη ραδιοφωνική της εκπομπή τους στον 102,2 Sfera, πώς εκείνη κατάλαβε ότι η παρουσιάστρια του «Κους Κους το μεσημέρι» είναι έγκυος.

Η Ναταλία, λοιπόν, διηγήθηκε το παρακάτω περιστατικό που είχε την περασμένη Παρασκευή με την Κατερίνα Καραβάτου στις εγκαταστάσεις του Alpha…

Κλείσιμο
«Την πετύχαμε την Παρασκευή που πηγαίναμε με τον Παύλο Σταματόπουλο στη σύσκεψη του “Μες στην καλή χαρά” και εκείνη την ώρα τελείωνε το “Κους κους”.  Πάμε να την φιλήσουμε αλλά εκείνη την στιγμή φτερνίστηκα, με σταματάει με το χέρι της και μου λέει: “Μην με φιλήσεις αν είσαι συναχωμένη” και της λέω: “Γιατί Κατερίνα; Δεν έχω και το κακό που λένε και στο Νησί, ένα μικρό συναχάκι έχω”. Κοκκίνισε, έγινε πράσινη, μπορντό και μου απαντάει: “Επειδή είχα γρίπη και δεν θέλω να ξανακολλήσω” και έφυγε», είπε η Ναταλία Γερμανού και συμπλήρωσε: «είχε αυτό το ύφος του "έχω ένα μυστικό που στη ματιά μου μέσα λάμπει». «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την Κατερίνα που είναι τεσσάρων μηνών έγκυος. Της ευχόμαστε με έναν πόνο. Το μωράκι της θα έχει τους καλύτερους γονείς» κατέληξε η Ναταλία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης