Survivor: Το κλίμα μετά την αποχώρηση της Ανθής και η νέα παίκτρια που μπαίνει στο ριάλιτι

Survivor: Το κλίμα μετά την αποχώρηση της Ανθής και η νέα παίκτρια που μπαίνει στο ριάλιτι

H νέα παίκτρια ονομάζεται Ελένη Χαμπέρη είναι γυμνάστρια, αλλά και φίλη του Γιώργου Αγγελόπουλου

salagk
Η αποχώρηση της Ανθής Σαλαγκούδη από το Survivor φαίνεται πως ικανοποίησε τους περισσότερους στον Άγιο Δομίνικο, για την ακρίβεια όλη την κόκκινη ομάδα, με τα μέλη της, ένα κουβάρι, να πανηγυρίζουν έξαλλα αυτή την εξέλιξη. Τουλάχιστον αυτό φαίνεται στο τρέιλερ του ΣΚΑΙ για το επεισόδιο που είναι να προβληθεί το βράδυ της Κυριακής.

Σε αυτό υπάρχει ένα πλάνο με την Ανθή Σαλαγκούδη να χαιρετάει τους συμπαίκτες της και αμέσως μετά τον Γιώργο Ασημακόπουλο να μιλάει στην κάμερα και να λέει: «Μάλλον ακούστηκαν οι προσευχές μου»! Στη συνέχεια, ο Τριαντάφυλλος λέει για το κλίμα στην παραλία πως «πανηγύριζαν όλο το βράδυ στην καλύβα», ενώ ο Γιώργος Κορόμι συμπληρώνει: «Δεν ξεκινάμε από το -2, αλλά από το 0-0».

Τέλος, ο Ηλίας Μπόγδανος αναφέρει στην κάμερα: «Το βλέμμα μου πήγε στην μπλε ομάδα. Ήταν τόσο ξενερωμένοι με το αποτέλεσμα που θέλανε να ανεβάσουν την Ανθή στα μάτια του κόσμου, να την μειώσουν και να την παρουσιάσουν στα μάτια του κόσμου ότι εμείς της φερόμασταν άσχημα. Κάτι που δεν ίσχυε». Επίσης, την Κυριακή θα μπει η τελευταία παίκτρια που θα ενισχύσει την κόκκινη ομάδα.  Συγκεκριμένα, όπως θα ανακοινώσει ο Γιώργος Λιανός λίγο πριν το αγώνισμα επάθλου φαγητού, αυτή θα είναι η τελευταία προσθήκη καινούργιου παίκτη για τον φετινό κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα, η νέα παίκτρια ονομάζεται Ελένη Χαμπέρη και βρίσκεται εδώ και μέρες στον Άγιο Δομίνικο. Κατάγεται από τον Βόλο, ενώ είναι γυμνάστρια, αλλά και φίλη του Γιώργου Αγγελόπουλου νικητή του πρώτου Survivor.

Δείτε το βίντεο:



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης