Η απάντηση του Περικλή Κονδυλάτου στην Ανθή Σαλαγκούδη: «Πόσα πρόσωπα παρουσιάζεις»;

Η απάντηση του Περικλή Κονδυλάτου στην Ανθή Σαλαγκούδη: «Πόσα πρόσωπα παρουσιάζεις»;

Μετά το Survivor oι δύο... πρώην φίλοι κοντράρονται ανοιχτά! 

kondilatos_copy_4
Η Ανθή Σαλαγκούδη μετά την αποχώρησή της από το Survivor,  μίλησε στην εκπομπή Love it και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Περικλή Κονδυλάτο.

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε ότι σοκαρίστηκε όταν ενημερώθηκε για τα όσα λέει για εκείνην ο σχεδιαστής κοσμημάτων, καθώς στο παιχνίδι είχαν έρθει αρκετά κοντά.

«Σοκάρομαι με αυτά που λέει ο Περικλής για μένα. Τα θεωρώ τόσα ακραία. Έχει τεράστια πικρία που έφυγε σε εκείνη τη φάση και κατηγόρησε εμένα και είπε ό,τι είπε. Ήθελε με αυτόν τον τρόπο να με εκδικηθεί και ήθελα σαν τρελός να φύγω. Καιροσκόπος δεν έχω κατηγορηθεί ποτέ στη ζωή μου πως είμαι. Πρέπει να έχει πικραθεί πάρα πολύ. Σοκ, έχω μείνει παγωτό» είπε η δημοσιογράφος.

Ο Περικλής Κονδυλάτος απάντησε στα όσα είπε η Ανθή Σαλαγκούδη, με ένα βίντεο που δημοσίευσε μέσω InstaStories και άφησε αιχμές για τη δημοσιογράφο.

«Πώς γίνεται να σου λείπω και να έχουμε φιλία και να έχεις σταματήσει να μου μιλάς; Δηλαδή ειλικρινά… Πόσα πρόσωπα παρουσιάζεις; Γιατί όταν τελείωσε το παιχνίδι, εμείς δε μιλούσαμε γιατί δε μου μιλούσες Μην πέφτεις από τα σύννεφα ok;» είπε ο σχεδιαστής κοσμημάτων.

Δείτε το βίντεο:

faysbook.gr Η απάντηση του Περικλή Κονδυλάτου στην Ανθή Σαλαγκούδη



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης