Eurovision Vs «50 - 50»!

Eurovision Vs «50 - 50»!

Στα τάρταρα της AGB ο εγχώριος τελικός… Όσο για το «50 – 50»; Θριάμβευσε!

Eurovision Vs «50 - 50»!
Μετά το μίζερο, φτωχικό και βαρετό Eurovisiono-τελικό, η αλήθεια είναι πως το  ραβασάκι της AGB το περιμέναμε πώς και πώς! Κι αυτό ήρθε… Και εμείς τελικά δεν είμαστε τρελοί για τους παραπάνω χαρακτηρισμούς! Συμφωνεί και το κοινό μαζί μας. Λαμβάνοντας, λοιπόν, υπ’ όψιν μας τα νούμερα… μεγάλο δράμα πρέπει να ζουν αυτή τη στιγμή στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα  με τα πρώτα στοιχεία τηλεθέασης της AGB, ο χθεσινός τελικός, σημείωσε ποσοστό τηλεθέασης στο σύνολο 17,4%, ενώ στο πικ της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων έφτασε με το ζόρι το 23,5% στο σύνολο και 26,4% στα νεανικά κοινά. Μα ούτε λίγη αγωνία για το αποτέλεσμα, ούτε λιγάκι ενδιαφέρον; Τίποτα; Έστω μια μικρή περιέργεια για τις εμφανίσεις των υποψηφίων; Ακόμη και ο περσινός τελικός που είχε πραγματοποιηθεί «σεμνά και ταπεινά» τέτοια νούμερα δεν τα έκανε, αφού οι επιδόσεις του είχαν κυμανθεί στο πικ του γύρω στο 41,0% στο σύνολο και 27,0% στα νεανικά κοινά !  

Κλείσιμο
Όσο για το μεγάλο νικητή της χθεσινής βραδιάς; Μα το "50- 50" φυσικά! "Νικηφόρος", "Μίμης και "Παυλίτο", επέστρεψαν με τρελά κέφια ! Η σειρά του Μεγάλου Καναλιού έκανε κατά μέσο όρο 39 % , σημειώνοντας σε τέταρτα μέχρι και πενηντάρια! Αυτό θα πει θριαμβευτική επιστροφή!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης