Χρήστος Φερεντίνος: Το σχόλιο για την υπόθεση της Σοφίας Παυλίδου με τον Μάνο Παπαγιάννη

Χρήστος Φερεντίνος: Το σχόλιο για την υπόθεση της Σοφίας Παυλίδου με τον Μάνο Παπαγιάννη

Ο παρουσιαστής έγραψε για την επίθεση που, όπως υποστηρίζει, είχε δεχτεί η Σοφία Παυλίδου, στο θέατρο Χυτήριο, από τον συνάδελφό της

Χρηστος_Φερεντινος__1_
Με αφορμή  τις καταγγελίες ηθοποιών για κακοποίηση στο χώρο του θεάτρου, ο Χρήστος Φερεντίνος θυμήθηκε το περιστατικό που συνέβη πριν λίγα χρόνια στην πρώην συζυγό του Σοφία Παυλίδου.  Κάτω από την ανάρτηση της Τζένης Μπότση που κατήγγειλε τον Κώστα Σπυρόπουλο έγραψε για την επίθεση που, όπως υποστηρίζει, είχε δεχτεί η Σοφία Παυλίδου, στο θέατρο Χυτήριο, από τον συνάδελφό της Μάνο Παπαγιάννη.

Η ηθοποιός βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με τον συνάδελφό της, Μάνο Παπαγιάννη, καθώς υποστήριξε ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού και φραστικής επίθεσης από εκείνον στην παράσταση «Πετάει Πετάει».

«Σε όσους και όσες λένε για τις καταγγελίες των θυμάτων από οποιασδήποτε μορφής κακοποίηση “μα γιατί τώρα και όχι τότε;” θυμίζω την περίπτωση της Σοφίας Παυλίδου που κατήγγειλε την ίδια στιγμή την επίθεση που δέχτηκε από συνάδελφό της. Υπήρχε ιατρική γνωμάτευση, υπήρχαν μάρτυρες, υπήρχαν όλα και όμως οι περισσότεροι φοβήθηκαν ή απέφυγαν να στηρίξουν τη Σοφία», έγραψε ο Χρήστος Φερεντίνος.

ferentinos3
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης