Ελεονώρα Μελέτη: Η σχέση της με την Σταματίνα Τσιμτσιλή και το συμβόλαιό της με τον Alpha

Ελεονώρα Μελέτη: Η σχέση της με την Σταματίνα Τσιμτσιλή και το συμβόλαιό της με τον Alpha

Η παρουσιάστρια του Alpha επέστρεψε στη late night  ζώνη του καναλιού - Ποιοι είναι οι αποψινοί της καλεσμένοι  

meleti12
Σήμερα, Πέμπτη 14 Ιανουαρίου, η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy day στον Alpha» και στον δημοσιογράφο Μιχάλη Πλεμμένο. Με αφορμή την χθεσινή της πρεμιέρα αποκαλύπτει ότι τα «Μεσάνυχτα» είναι μια εκπομπή που την εκφράζει απόλυτα και της ταιριάζει πολύ, αναφέρεται στο συμβόλαιό της που λήγει το καλοκαίρι και ότι έχει παρατηρήσει ότι κάθε τρία χρόνια χρειάζεται μια ανανέωση στη δουλειά της.

Ακόμα, αναφέρεται στα όσα γράφτηκαν τις τελευταίες μέρες και λέει ότι ένας ατυχής τίτλος δεν ήταν ικανός να διαταράξει τη σχέση της με την Σταματίνα Τσιμτσιλή και τον Τάκη Χατζή.

Επίσης, μας μιλά για την οικογένεια και τους γονείς της και πώς ήταν πριν παντρευτεί και κάνει παιδί. Τέλος, μιλάει με τρυφερότητα για την κόρη και τον άντρα της και αποκαλύπτει ότι δεν έχει την ανάγκη να βάλει νυφικό, εκτός αν θέλει ο άντρας της που όπως η ίδια δηλώνει είναι πιο παραδοσιακός.

Δείτε το απόσπασμα:

Happy Day στον Alpha
Κλείσιμο


Απόψε, στις 24:00, στην εκπομπή «Μεσάνυχτα», η Ελεονώρα Μελέτη φιλοξενεί την Κατερίνα Βρανά. Η βραβευμένη κωμική ηθοποιός με αφοπλιστικό χιούμορ και πολύ σαρκασμό μιλά για τη ζωή της.

Από τις πρώτες αποτυχημένες προσπάθειες που έκανε στην υποκριτική και τις δικαιολογίες που της έλεγαν κάθε φορά που την απέρριπταν, μέχρι την παγκόσμια καταξίωση. Αναφέρεται στη περιπέτεια της υγείας της εξηγώντας πως ακόμα και σήμερα κανείς δεν ξέρει τι ήταν αυτό που την έστειλε για 3 μήνες στην εντατική προκαλώντας της κινητικά προβλήματα. Περιγράφει πως ένιωσε όταν έδωσε τη πρώτη της παράσταση σε αναπηρικό αμαξίδιο, ενώ μοιράζεται αστεία περιστατικά και ανέκδοτα συμβάντα από τις περιοδείες της σε όλο το κόσμο.

Η πρόεδρος των Ελλήνων νοσοκομειακών γιατρών Ματίνα Παγώνη, που πολλές φορές έχει βρεθεί στο επίκεντρο λόγω των αιχμηρών, αλλά εύστοχων δηλώσεων της για την πορεία του κορωνοϊού μας συστήνεται ως μια απλή καθημερινή γυναίκα μιλώντας για τη προσωπική της ζωή. Απαντά σε όλους όσοι σχολιάζουν το βάψιμο και το ντύσιμο της στις τηλεοπτικές της εμφανίσεις, μιλάει για τη σχέση της με το σύζυγο της αποκαλύπτοντας το παρασκήνιο της πρώτης τους συνάντησης αλλά και της συνειδητής τους απόφασης να μην κάνουν παιδιά, Εξηγεί για ποιό λόγο επιλέγει κάθε καλοκαίρι να πηγαίνει στη Μύκονο, ενώ προβλέπει και την εξέλιξη της πανδημίας κάνοντας την εκτίμηση της για το πότε θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα.

Δείτε το trailer:

Μεσάνυχτα | Πέμπτη 00:00


Ειδήσεις σήμερα

Εμβόλιο: Τι πρέπει να κάνουν όσοι έχουν νοσήσει, οι έγκυες και οι θηλάζουσες 

ΗΠΑ: Αυτή θα είναι η πρόταση των Δημοκρατικών αν ο Τραμπ καταδικαστεί στη Γερουσία

Survivor: Το απρόοπτο με την Κάτια, η επιστροφή του ρυζιού και η χαρά της επικοινωνίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης