#koklonischallenge: Μετά τις Βίσση – Βανδή το twitter προτείνει ντουέτα για συμφιλίωση

#koklonischallenge: Μετά τις Βίσση – Βανδή το twitter προτείνει ντουέτα για συμφιλίωση

Γαρμπή – Κοκκίνου, Μυρσίνη Σεβαστού – Ελένη Σταμίρη, Άννα Μαρία Ψυχαράκη - Σοφία Δανέζη και πολλά άλλα ονόματα πέφτουν στο τραπέζι

Vissi-Vandi
Η ιδέα του Νίκου Κοκλώνη να ανεβάσει στη σκηνή του J2US - τις σύμφωνα με τις φήμες «τσακωμένες» και σε αιώνια κόντρα - Άννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή έβαλαν φωτιά στο Twitter και δημιούργησαν το «#koklonischallenge». Οι χρήστες ενθουσιάστηκαν τόσο πολύ με το αποτέλεσμα που έχουν ήδη φτιάξει λίστα προτείνοντας στον παρουσιαστή τα… άσπονδα ζευγάρια που θα ήθελαν να δουν να συμφιλιώνονται επί σκηνής.

Πρώτο και καλύτερο προτεινόμενο ζευγάρι είναι η Καίτη Γαρμπή και η Έλλη Κοκκίνου. Βέβαια στη συγκεκριμένη περίπτωση οι κακές γλώσσες λένε πως αυτή η κόντρα κρατάει χρόνια πριν από τότε δηλαδή που η Έλλη Κοκκίνου ήταν ζευγάρι με τον σύζυγο της Καίτης Γαρμπή, Διονύση Σχοινά.

Η ιστορία θέλει τον Διονύση Σχοινά να διατηρεί δεσμό με την Έλλη Κόκκινου, όταν έκανε πρόταση γάμου σε ζωντανή μετάδοση στην Καίτη Γαρμπή. Η τραγουδίστρια πληροφορήθηκε, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα της εποχής τον γάμο του μέχρι πρότινος αγαπημένου του από την τηλεόραση.

Πάντως η Έλλη έκανε retweet στην πρόκληση ξεσπώντας στα γέλια. Μένει να δούμε αν οι δύο κυρίες τολμήσουν να εμφανιστούν μαζί επί σκηνής. Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον γιατί το σίγουρο είναι πως ο κόσμος θα διασκεδάσει με τα τραγούδια τους και το twitter θα ξαναπάρει φωτιά.

Δίδυμα που ζητούν… συμφιλίωση
Δημιουργικοί και ευφάνταστοι οι χρήστες του twitter επιστράτευσαν το χιούμορ τους και παρακάτω βρήκαμε μερικά από τα πιο… σπαρταριστά ντουέτα τόσο από το χώρο της μουσικής όσο και το χώρο της υποκριτικής.
Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα:

Πόσο καλύπτει το εμβόλιο τον μεταλλαγμένο ιό

Χάρι και Μέγκαν: Αποχαιρετούν το 2020 και το «Megxit» και ζητούν... «Mextension» το 2021


Όσκαρ: Η διαφορετική τελετή του 2021 και τα μεγάλα φαβορί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης