Η Έλενα Χριστοπούλου αποκαλύπτει: «Ο ΣΚΑΙ τελείωσε, δεν ξέρω τι θα κάνω στην τηλεόραση»

Η Έλενα Χριστοπούλου αποκαλύπτει: «Ο ΣΚΑΙ τελείωσε, δεν ξέρω τι θα κάνω στην τηλεόραση»

Επίσης, μίλησε για τη φημολογούμενη κόντρα της με τη Δούκισσα Νομικού

elenaxristo
Τη μάνατζέρ της Έλενα Χριστοπούλου, φιλοξένησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο Pop up την παραμονή των Χριστουγέννων.

Η Έλενα έκατσε στον καναπέ μαζί με την Ηλιάνα και μίλησε για όλα. Για τη φημολογούμενη κόντρα της με τη Δούκισσα Νομικού, το ενδεχόμενο να αποκτήσει ένα παιδί αλλά και να παντρευτεί τον σύντροφό της.

«Αλλάζει πάρα πολύ αυτή η ιστορία κάθε μήνα, αλλά δεν μου κάθεται για να τον παντρευτώ, αλλά από την άλλη δε μου κάθεται και μένα να κάνω δεύτερη φορά κάτι ψεύτικο! Ο γάμος είναι μέσα μας, όταν φροντίζουμε ο ένας τον άλλον... Παιδί θα ήθελα να κάνω αλλά νομίζω ότι έχει περάσει το τρένο. Δεν υπήρξαν οι συνθήκες στο παρελθόν αλλά δεν μπορούν όλες οι γυναίκες να κάνουν παιδί σε όλες τις ηλικίες…

Αμέσως μετά μίλησε για τον ΣΚΑΪ και όσα γράφτηκαν για εκείνη και τη Δούκισσα Νομικού που θα παρουσιάσει την εκπομπή που αρχικά θα παρουσίαζε εκείνη.

«Ο ΣΚΑΪ τελείωσε, δεν ξέρω τι θα κάνω στην τηλεόραση. Εγώ ήθελα να λύσω το θέμα με τη Δούκισσα γιατί κάποια blogs άρχισαν να γράφουν ότι έχουμε κόντρα. Την πήρα και της έδωσα συγχαρητήρια. Κι εκείνη μου είπε ότι δεν ήξερε ότι ήταν να την κάνω εγώ την εκπομπή. Δεν είναι τίποτα ιδιοκτησία μου Της ταιριάζει το κόνσεπτ ξέρει από μόδα από μαλλιά μακιγιάζ, απ΄όλα».


H Έλενα Χριστοπούλου καλεσμένη της Ηλιάνας Παπαγεωργίου
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης