GNTM: Ο Ηρακλής Τσουζίνοφ αποκάλυψε τον λόγο που χώρισε από τη συντροφό του

GNTM: Ο Ηρακλής Τσουζίνοφ αποκάλυψε τον λόγο που χώρισε από τη συντροφό του

«Θα με περιβάλλει ένας καινούργιος κόσμος, πολλά κορίτσια να λέμε και την αλήθεια» δήλωσε μεταξύ άλλων 

tsouzi
Ο φετινός νικητής του GNTM, Ηρακλής Τσουζίνοφ, παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για το ριάλιτι αλλά και την απόφαση του να χωρίσει με τη σύντροφό του Αγγελική, μόλις βγήκε από το παιχνίδι.

«Γενικά η σχέση μου με την Αγγελική ήταν μια πολύ όμορφη σχέση. Μέσα σε λίγους μήνες ένιωσα ότι την ξέρω πάρα πολύ καιρό. Ήταν απίστευτο για εμένα και πρωτόγνωρο. Απλά η τόσο έντονη εμπειρία μέσα στο παιχνίδι ήταν, που με έκανε να πω πρέπει να προχωρήσω… Συνειδητοποίησα τις αξία μου και τους στόχους μου. Είμαι πολύ δοτικός και αν είμαι σε μια σχέση δίνω το 100% του εαυτού μου. Αν είμαι σε μια δουλειά θα δώσω το 100% στη δουλειά. Δεν μπορώ να τα κάνω και τα δύο… Είναι κάτι δικό μου».

Και συνέχισε, λέγοντας στο πλατό της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα»: «Ξέρω ότι θα ήταν δίπλα μου και θα με στήριζε. Θα ένιωθα ότι την αδικώ σε κάποια πράγματα και δεν θα ήμουν δίπλα της όταν με χρειάζεται. Ένιωθα ότι ίσως την ξεχάσω, ότι μπορεί να παρεξηγήσει κάποια πράγματα. Θα με περιβάλλει ένας καινούργιος κόσμος, πολλά κορίτσια να λέμε και την αλήθεια».

Δείτε το βίντεο:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c7zaa3sp9cih-sf)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης