GNTM: Η σπόντα της Λίας για τη σχέση του Αιμιλιάνο με την Μαριαγάπη

GNTM: Η σπόντα της Λίας για τη σχέση του Αιμιλιάνο με την Μαριαγάπη

Φήμες θέλουν τον Αιμιλιάνο και τη Μαριαγάπη να έχουν γίνει ζευγάρι μέσα στο παιχνίδι

gntmaimilianoo
Oι 15 διαγωνιζόμενοι του GNTM βρέθηκαν στο μεγαλύτερο λούνα παρκ της Ελλάδας και κλήθηκαν να φωτογραφηθούν έχοντας μόλις ένα λεπτό στη διάθεσή τους.

Ο Αιμιλιάνο, νικητής της προηγούμενης φωτογράφισης, είχε τη δυνατότητα μέσω του disavantage να δώσει μόνο 10 δευτερόλεπτα σε 3 παίκτες για να πετύχουν την τέλεια λήψη. Ο Αιμιλιάνο θέλησε να δυσκολέψει τον Κωνσταντίνο, την Παρασκευή και τη Λία.

Η Λία αφού παραδέχθηκε ότι περίμενε να της δώσει ο Αιμιλιάνο το disavantage, δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της και άρχισε να αποκαλύπτει... μυστικά του σπιτιού των μοντέλων. Η 20χρονη παίκτρια ανέφερε πως στο προηγούμενο πλατό ο Αιμιλιάνο την κατηγόρησε ότι εξαιτίας της η Μαριαγάπη έφτασε στην τελική δυάδα. Οι φήμες θέλουν τον Αιμιλιάνο και την Μαριαγάπη να έχουν γίνει ζευγάρι μέσα στο παιχνίδι.

Όταν ο Δημήτρης Σκουλός τη ρώτησε με νόημα αν εκείνος είχε λόγο να υπερασπιστεί την Μαριαγάπη, απάντησε: «Είναι πολύ καλή του φίλη και θέλει να την προστατέψει». Αυτή η φράση έκανε έξαλλο τον Αιμιλιάνο, ο οποίος της ζήτησε ευθέως το λόγο που ανέφερε μπροστά τους κριτές κάτι τέτοιο.

Δείτε τo βίντεο:

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης