LIVE

Κορωνοϊός

Σάλος με τον Ροδίτη γυναικολόγο: Επτά γυναίκες τον μηνύουν για... «μακριά δάχτυλα» και «ανοιχτό παντελόνι»!

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
male-gynaecologist22

Σοκ από τις περιγραφές των θυμάτων - Καταγγέλλουν μαιευτήρα-γυναικολόγο δημόσιου νοσοκομείου για βιασμό, καθώς, όπως λένε, αντί να εστιάζει στην εξέτασή τους, προσπαθούσε να τους προκαλέσει διέγερση, με στόχο την αυτοϊκανοποίησή του

Ανατριχιαστικές περιγραφές περιλαμβάνονται στις 7 μηνύσεις που έχουν κατατεθεί μέχρι σήμερα εις βάρος μαιευτήρα-γυναικολόγου νοσηλευτικού ιδρύματος στη Ρόδο. Τα θύματά του τον καταγγέλλουν για βιασμό, καθώς διαπιστώνεται από τις μαρτυρίες τους ότι ο γιατρός, αντί να εστιάζει στις γυναικολογικές εξετάσεις, ως όφειλε, αποσκοπούσε καθαρά στο να ικανοποιήσει με κάθε τρόπο τις σεξουαλικές ορμές του. Εκμεταλλευόμενος τόσο την ιδιότητά του ως γιατρού γυναικολόγου όσο και την αδυναμία αντίδρασης των θυμάτων του λόγω της τοποθέτησής τους στη γυναικολογική καρέκλα με τα πόδια ψηλά, προσπαθούσε να τους προκαλέσει ερεθισμό με σκοπό την αυτοϊκανοποίησή του.

Στο περιεχόμενο και των 7 μηνύσεων που έχουν κατατεθεί μέχρι σήμερα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, οι γυναίκες που έπεσαν θύματα του σάτυρου γυναικολόγου μιλούν για ωμό βιασμό και περιγράφουν βήμα προς βήμα όλες τις κινήσεις στις οποίες προέβαινε κατά τη διάρκεια της εξέτασης, γνωρίζοντας ότι μια γυναίκα δύσκολα θα αντιληφθεί εξαρχής τον τρόπο εξέτασης ή ψηλάφησης εξαιτίας των αντικειμενικά δυσδιάκριτων ορίων που λογικά υφίστανται κατά τη διάρκειά της.

Πριν από μερικές μέρες το κατώφλι του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου πέρασε μια 36χρονη γυναίκα, η οποία, όπως εξηγεί στη μήνυσή της, δεν είχε δυνατότητα να επισκεφτεί εξωτερικό ιδιώτη ιατρό και έτσι αναγκάστηκε να κλείσει ραντεβού στο δημόσιο Γενικό Νοσοκομείου Ρόδου για να κάνει την καθιερωμένη για όλες τις γυναίκες εξέταση, το τεστ ΠΑΠ. Οταν μπήκε στο γραφείο του, εκείνος ήταν ευγενικός μαζί της. Τον χαιρέτησε και του θύμισε ότι τον είχε επισκεφτεί και στο παρελθόν για ένα γυναικολογικό θέμα μαζί με την αδελφή της. Τότε εκείνος την αιφνιδίασε αποκαλώντας την πρώτα «κούκλα», αγκαλιάζοντάς την ταυτόχρονα και δίνοντάς της ένα αισθησιακό φιλί στον λαιμό. Η 36χρονη σάστισε. «Πάγωσα με αυτή του την κίνηση, αλλά δεν μπόρεσα αρχικά να αντιδράσω, απλά τον κοίταξα περίεργα γιατί με σόκαρε η κίνησή του αυτή. Για να ξεπαγώσει το κλίμα του είπα κοφτά ότι βιάζομαι γιατί έχω κάποιες δουλειές και ότι ήρθα να κάνω ένα τεστ ΠΑΠ», γράφει στη μήνυσή της.

Ο γιατρός τής ζήτησε να καθίσει στη γυναικολογική καρέκλα και ακολούθησε τη διαδικασία που απαιτείται για το τεστ ΠΑΠ. Η 36χρονη κάθισε και άνοιξε τα πόδια της για να προχωρήσει η εξέταση. Ομως ο γιατρός φαίνεται πως είχε διαφορετική άποψη.

«Οταν κάθισα στην καρέκλα και άνοιξα τα πόδια μου, ο γιατρός προέβη σε ανάρμοστο και σεξιστικό σχόλιο. Συγκεκριμένα ψέλλισε με αισθησιακό ύφος, “κι εσύ και η αδερφή σου κούκλες είστε από κάτω...”. Δεν το θεώρησα αστείο εκείνη τη στιγμή, αλλά πάλι δεν μπορούσα να αντιδράσω, απλά καθόμουν σοβαρή και αμίλητη από αμηχανία».

Αφού τελείωσε η εξέταση, ο γυναικολόγος πρότεινε στην 36χρονη να προχωρήσουν και σε έναν κολπικό έλεγχο - «μια και ήρθες», όπως χαρακτηριστικά της είπε. Εκείνη του απάντησε ότι από τη στιγμή που το κρίνει σκόπιμο να τον κάνουν. «Αλλωστε εσείς είστε γιατρός και γνωρίζετε καλύτερα», συνέχισε. Από εκείνη τη στιγμή και μετά ο γιατρός εφάρμοσε το διαστροφικό του σχέδιο, όπως ακριβώς έκανε και στις υπόλοιπες περιπτώσεις, σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς των θυμάτων του. Αντί να χρησιμοποιήσει το απαραίτητο ιατρικό εργαλείο, προτίμησε να κάνει την εξέταση με τα δάχτυλά του, προκαλώντας αμηχανία στην εξετασθείσα. Οπως υποστηρίζει στη μήνυσή της: «Τότε ο γιατρός αρχίζει να κάνει τον κολπικό έλεγχο για τον οποίο καθόλου δεν χρησιμοποίησε την κολπική κεφαλή, αλλά χωρίς να φορέσει γάντια έβαλε τα δύο δάχτυλα μέσα στον κόλπο μου, στην αρχή με αργό ρυθμό και στη συνέχεια άρχισε να κάνει πιο γρήγορες αισθησιακές κινήσεις, οι οποίες παρέπεμπαν σε ερωτική πράξη και όχι σε ιατρική εξέταση, και το λέω μετά βεβαιότητας διότι δεν ήταν η πρώτη φορά που έκανε γυναικολογικό έλεγχο».

Ομως ο γυναικολόγος ήταν αποφασισμένος να μη σταματήσει εκεί και να προχωρήσει ακόμη περισσότερο, φέρνοντας σε εξαιρετικά άβολη θέση την 36χρονη. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, «στη συνέχεια άρχισε να μου πειράζει την κλειτορίδα μου. Τότε τον σταματάω με το χέρι και του λέω ότι πονάω πολύ και ότι θέλω να σταματήσει. Τότε μου πιάνει με δύναμη το χέρι και μου λέει “περίμενε, μη βιάζεσαι, ακόμα λίγο”, και ξαναβάζει τα δάχτυλά του στον κόλπο μου, αυτή τη φορά με δύναμη και πιο έντονα και με πιο γρήγορο ρυθμό. Τότε τραβάω με δύναμη τα πόδια μου και του λέω “τι κάνεις εκεί, σου λέω πονάω”, τον σπρώχνω και σηκώνομαι από την καρέκλα».

Ατάραχος ο γυναικολόγος, κάνει κίνηση να της δώσει το εσώρουχό της, προτείνοντάς της να τη βοηθήσει να το φορέσει! Εκείνη του απαντάει κοφτά «όχι» και τραβάει το εσώρουχό της από τα χέρια του. Ντύθηκε πολύ γρήγορα και έφυγε σε έξαλλη κατάσταση χωρίς να ανταλλάξει την παραμικρή κουβέντα μαζί του. Δεν τον ρώτησε καν πότε θα είναι έτοιμα τα αποτελέσματα από την εξέταση, καθώς τελούσε σε σύγχυση.

Η 36χρονη προσθέτει στη μήνυσή της ενώπιον του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου ότι ένιωσε αηδία μετά την εξέταση, αισθανόμενη ότι την είχαν βιάσει τόσο σωματικά όσο και -κυρίως- ψυχικά. Εκανε πάνω από έξι μήνες να το ξεπεράσει και αδυνατούσε να έρθει σε ερωτική επαφή με τον σύντροφό της για δύο ολόκληρους μήνες. Το περιστατικό το εκμυστηρεύτηκε στη μητέρα της και στις κουμπάρες της, όμως δεν προέβη στην υποβολή μήνυσης διότι, όπως εξηγεί, δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να πληρώνει δικηγόρους. «Επίσης, φοβόμουν ότι κανείς δεν θα με πιστέψει και δεν ήξερα πώς θα μπορούσα να το αποδείξω», αναφέρει, για να προσθέσει: «Επίσης, σκεφτόμουν πώς θα τα βάλω με έναν γιατρό, έναν επιστήμονα, που όλοι θα τον καλύψουν και πώς θα γίνω εγώ πιστευτή. Για όλους αυτούς τους λόγους δεν τον κατήγγειλα από την πρώτη στιγμή, όμως ορκίστηκα πως αν ποτέ ακούσω πως έκανε κάτι παρόμοιο σε κάποια άλλη κοπέλα κι εκείνη τον μηνύσει, θα είμαι η πρώτη που θα πάω να τη στηρίξω και να καταγγείλω κι εγώ τι έκανε σε μένα». Οπως και τελικά συνέβη. «Ακούγοντας λοιπόν ότι και άλλες κοπέλες βρήκαν τη δύναμη και το κουράγιο να μηνύσουν τον συγκεκριμένο γιατρό και να καταγγείλουν όσα αυτός διέπραξε εις βάρος τους, βρήκα κι εγώ τη δύναμη να το κάνω με σκοπό να αποδοθεί δικαιοσύνη», συμπληρώνει.

«Ενιωθα σαν βιασμένη»

Η πρώτη καταγγελία από μια 55χρονη, μητέρα τεσσάρων παιδιών και γιαγιά δύο εγγονιών, ήταν η αφορμή για τον καταιγισμό μηνύσεων που ακολούθησαν κατά του γυναικολόγου. Η μήνυση υποβλήθηκε στις 31 Αυγούστου και το περιστατικό είχε συμβεί την 1η Ιουνίου 2020, όταν και επισκέφτηκε τον εν λόγω γιατρό για να εξεταστεί.

Οπως περιγράφει η 55χρονη στην καταγγελία της: «Αρχισε λοιπόν η εξέταση, η οποία περιέργως έγινε όλη με το χέρι και καθόλου δεν χρησιμοποίησε κολπικό υπέρηχο. Αυτό αρχικά μου κίνησε την απορία γιατί δεν ήταν η πρώτη φορά που έκανα εξέταση μετά την αφαίρεση της μήτρας μου. Τότε τον ρώτησα, “γιατρέ, αφού δεν έχω μήτρα, χρειάζεται να κάνουμε κολπικό υπέρηχο;”. Μου απάντησε ότι δεν χρειάζεται και ότι μπορεί να καταλάβει με το χέρι του αν υπάρχει κάποια επιπλοκή, δηλαδή μόνο με την ψηλάφηση της κολπικής περιοχής. Εγώ βέβαια, έχοντας εμπιστοσύνη στον ιατρό και αφού τελούσα υπό την καθοδήγησή του για το πώς πρέπει να γίνει η εξέταση αρχικά, δεν αντέδρασα, πέρα από το να κάνω την ανωτέρω ερώτηση».

Ομως ο γυναικολόγος συνέχισε απτόητος το... έργο του, διεισδύοντας όλο το χέρι του στην κολπική περιοχή. Η 55χρονη λόγω της δυσφορίας που ένιωθε είχε ψηλά το κεφάλι και ενίοτε έκλεινε τα μάτια της. Μετά από λίγο άρχισε να παραπονιέται για τη διάρκεια της εξέτασης, αλλά και για τη δυσφορία που ένιωθε, με τον γιατρό να της συστήνει υπομονή. Τότε ήταν που ο γιατρός, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, παρεκτράπηκε εντελώς.

«Αρχισε ενώ είχε το ένα χέρι του μέσα στον κόλπο μου να μου θωπεύει με το άλλο τους μαστούς με πίεση και δύναμη, ενώ δεν είχα πάει για ψηλάφηση και ενοχλήσεις στο στήθος μου», θα πει, για να προσθέσει παρακάτω: «Αρχισε να με θωπεύει έντονα και πολύ γρήγορα με τα δάχτυλά του στην κλειτορίδα μου. Εγώ εκείνη τη στιγμή ταράχτηκα και του λέω με έντονο ύφος: “Γιατρέ, τι κάνετε εκεί; Εξέταση είναι αυτή;”».

Ο γιατρός προσπάθησε πάλι να την καθησυχάσει, όμως η κατάσταση είχε ξεφύγει από κάθε όριο και ο ίδιος ήταν εκτός ελέγχου. Συνέχισε να θωπεύει την 55χρονη παρά τις εκκλήσεις της να σταματήσει. «Αφού ένιωθα έντονη δυσφορία, του επαναλαμβάνω με έντονο ύφος και με υψωμένο τον τόνο της φωνής μου: “Γιατρέ, τι κάνετε εκεί; Εξέταση είναι αυτή; Τι προσπαθείτε να με κάνετε;”».

Τότε εκείνη τον κλώτσησε και, όπως προσπάθησε να σηκωθεί, είδε ότι το παντελόνι του ήταν ανοιχτό και το γεννητικό του όργανο σε στύση. Ακολούθησε πανικός, καθώς η 55χρονη βγήκε έξαλλη από το ιατρείο του, ενημερώνοντας άλλους γιατρούς για το τι είχε συμβεί. Αφού κατάφερε να ξεπεράσει το αρχικό σοκ, βρήκε τη δύναμη να υποβάλει μήνυση εναντίον του γιατρού με το σκεπτικό ότι θα μπορούσε να κάνει το ίδιο ή να το έχει ήδη πράξει εις βάρος άλλων γυναικών.

Οι καταθέσεις-σοκ των γυναικών

«Δεν χρησιμοποίησε την κολπική κεφαλή αλλά χωρίς να φορέσει γάντια έβαλε τα δυο δάχτυλα μέσα στον κόλπο μου, στην αρχή με αργό ρυθμό και στη συνέχεια άρχισε να κάνει πιο γρήγορες αισθησιακές κινήσεις, οι οποίες παρέπεμπαν σε ερωτική πράξη και όχι σε ιατρική εξέταση»

«Αφού ένιωθα έντονη δυσφορία, του επαναλαμβάνω με έντονο ύφος και με υψωμένο τον τόνο της φωνής μου, "γιατρέ τι κάνετε εκεί; Εξέταση είναι αυτή; Τι προσπαθείτε να με κάνετε";», περιγράφει η γυναίκα που στη συνέχεια τον κλώτσησε και, όπως προσπάθησε να σηκωθεί, τον είδε με το παντελόνι του ανοιχτό

Ειδήσεις σήμερα: 

Χρυσή Αυγή: Οι αριθμοί της μαραθώνιας δίκης, οι κατηγορίες και οι προβλεπόμενες ποινές

Θύμα διαδικτυακής απάτης η Φελίσια Λαπάτη

Η επίσκεψη Στόλτεμπεργκ και τα μηνύματα με την άσκηση «Λόγχη» του ναυτικού νότια της Κρήτης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Ρoή Ειδήσεων

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

ΣΧΟΛΙΑ (39)

Μαριγούλα

Κρίμα που είμαι στη Νάξο! Αυτός ο γιατρός μου κάνει, αφού θα μπορούσε να μου βρει τι έχω και να μου κάνει τις θεραπείες μου.

!!!!

Σε κάθε περίπτωση, μπράβο στο γιατρό. Πάντως το δημοσίευμα ούτε αποκαλυπτικό είναι ούτε πλήρες, καθότι δεν αναφέρει λεπτομερώς πως ακριβώς συντελούνταν το έγκλημα, και έτσι μας αφήνει στο έλεος των ονειρώξεων!.

N.Y.

Επειδή μενω μόνιμα στην Νεα Υόρκη ,υπάρχει αυστηροι κανονισμοί στα ιατρεία. Σε όλες τις ειδικότητες των ιατρών παντα ειναι οι νοσοκόμες που βοηθούν τον ιατρο . Αυτός ο ιατρός κανονικά έπρεπε να του αφαιρέσουν την άδεια εξάσκησεως επαγγέλματος, αφαίρεση του διπλώματος, και να μην έχει δικαίωμα να δουλέψει ουτε σε ιατρείο ή νοσοκομείο. Φυλάκιση ισοβια . Αυτό που έκανε στις ασθενείς του ειναι καθαρά τραυματικος ψυχολογικος βιασμός ψυχης & σώματος. Ντροπή και αίσχος στον ιατρο,δεν τίμησε τον ορκο του Ιπποκράτη, δεν σεβάστηκε τιποτα ο ανώμαλος.

lmargy

Από πότε κάνει τα αίσχη ο κατηγορούμενος; Πόσα χρόνια είναι διορισμένος; Στο νοσοκομείο δεν είχε πάρει κανείς είδηση; Η Ρόδος μικρή κοινωνία είναι δεν είχε ακουστεί το παραμικρό για τον κατηγορούμενο; Οι μηνύσεις έγιναν, η αστυνομία πως τον παγίδευσε; Αίσχη.

Λενε πολλοι με τους οποιους μιλαω.

Να τεθει σε διαθεσιμοτητα ο γιατρος μεχρι να αποφανθει η δικαιοσυνη. Εαν καταδικαστει φανταζομαι οτι θα σταματησει να πληρωνεται απο το Δημόσιο. Θα πρεπει να καταβαλει αποζημιωσεις στα θυματα του οπως και το Δημοσιο το οποιο θα πρεπει μετα να αναζητησει τα χρηματα απο τον ιατρο. Η δικαιοσυνη θα αποφασισει για ολα μετα απο τις καταγγελιες τοσων πολλων γυναικων.

Αναστασία

10 φορές χειρότερη η πράξη του από την πράξη αυτού που καταδικάστηκε για την κακοποίηση της Μυρτώς στην Πάρο, γιατί εδώ τα θύματα θα υποφέρουν για όλη τους την ζωή, χάνοντας μόνιμα την χαρά της σεξουαλικής επαφής και ισόβια αισθανόμενες μειωμένες και ηθικά νεκρές μετά από αυτό το περιστατικό. Είμαι βέβαια ότι ο/η συνάδελφος που εκπροσωπεί τα αθώα θύματα του Σάτυρου ενώπιον της Δικαιοσύνης πέραν των μηνύσεων κατά του φυσικού αυτουργού των βιασμών θα στραφεί με τις κατάλληλες αγωγές και κατά του κρατικού φορέα του Νοσοκομείου. Οποιαδήποτε αποζημίωση κάτω των 5 εκατομμυρίων ανά θύμα (συν τα αρμόζοντα ποσά για τους στενούς συγγενείς τους μέχρι δευτέρου βαθμού, που και αυτοί υφίστανται τις συνέπειες των πράξεων του Σατύρου) θα ήταν ένα ράπισμα στο πρόσωπο για όλες τις γυναίκες της Ελλάδας.

Πας καλά;

Συγκρίνεις εγκλήματα; Τι θα πει χειρότερος από αυτόν που επιτέθηκε στη Μυρτώ; Τη Μυρτώ τη βίασε και την άφησε πλήρως ανάπηρη, χωρίς να μπορεί να κινηθεί ούτε να μιλήσει. Δηλαδή σύμφωνα με την ανισόρροπη σκέψη σου, ο βιαστής γυναικολόγος έπρεπε να επιχειρήσει να τις σκοτώσει κιόλας; Δεν είσαι καθόλου καλά, βάλε το μυαλό σου να σκεφτεί (αν και αμφιβάλλω για το αποτέλεσμα)!

Sovrako

Αναστασία....έπεσες και χτύπησες το κεφάλι σου;;;Αν ναι,περαστικά!!!

Χρήστος

Φανταστείτε σε πόσες το έκανε κ πόσοι τέτοιοι υπάρχουν

MiG15

Μα.... τι να πω, αν είναι αυτά αληθεια πρέπει να τον χώσουνε σ ενα βαθύ μπουντρουμι για πάντα.

Me too

Τα ίδια ακριβώς έπαθα κι εγώ από γυναικολόγο στη Θεσσαλονίκη που ισχυριζόταν ότι εξέταζε την ικανότητα μου να έχω οργασμό !! Φυσικά έφυγα τρέχοντας έντρομη - ήμουν μόνο 19 ετών - και ουδέποτε τόλμησα να καταγγείλω τον εν λόγω απατεώνα που διατηρουσε πολυτελέστατο ιατρείο στο κέντρο της πόλης !

Δημήτριος Υψηλαντοπουλος

Με τέτοια μακριά δάχτυλα, ο γιατρός χαραμίζεται... Η βιολιντζης η χαρτοκλεφτης! Σοβαρά τωρα: Αυστηρή ποινή στον επίορκο μερακλή! +ο επισκοπος Βλαχομπογδανιας και έξαρχος Ρότερνταμ Δημήτριος Υψηλαντοπουλος κατά κόσμον Χρήστος Γατος

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης