"Ο κεραυνοβόλος έρωτας είναι η μεγαλύτερη απάτη που υπάρχει"

"Ο κεραυνοβόλος έρωτας είναι η μεγαλύτερη απάτη που υπάρχει"

Είναι και οι δύο μητέρες, αλλά όχι υποψήφιες νύφες… Ο λόγος για την Εβελίνα Παπούλια και τη Μαρία Σολωμού που συναντιούνται...

"Ο κεραυνοβόλος έρωτας είναι η μεγαλύτερη απάτη που υπάρχει"
Είναι και οι δύο μητέρες, αλλά όχι υποψήφιες νύφες… Ο λόγος για την Εβελίνα Παπούλια και τη Μαρία Σολωμού που συναντιούνται φέτος στη σκηνή σε ένα θέαμα cabaret που αναδεικνύει τον κεραυνοβόλο έρωτα.

Η Μαρία Σολωμού παραδέχεται πως η τελευταία φόρα που κεραυνοβολήθηκε ήταν στην ηλικία των δεκατριών. «Στα δεκατρία μου, εκείνος ήταν δεκαοκτώ, τον είδα και έπαθα πλάκα. Αυτός ήταν και ο πρώτος μου μεγάλος έρωτας», λέει η ηθοποιός και συνεχίζει περιγράφοντας πώς αντέδρασε όταν η Εβελίνα της πρότεινε να συμμετάσχει στην παράσταση. «Όταν κατάλαβα ότι η Εβελίνα σοβαρολογούσε της εξήγησα ότι δεν υπήρχε περίπτωση να κάνουμε ο,τιδήποτε αν δεν περνούσα πρώτα από οντισιόν. Πραγματικά με δοκίμασε και μου είπε “Το ‘χεις” . Της είπα “δεν το έχω”. Τελικά με έπεισε, έκανα μαθήματα φωνητικής και χωρίς να το πολυκαταλάβω βρέθηκα να κάνω πρεμιέρα».

Όσο για την Εβελίνα Παπούλια, η ίδια εξομολογήθηκε αν πιστεύει στον κεραυνοβόλο έρωτα. Όπως είπε: «Μια φορά μου συνέβη να ερωτευτώ κάποιον κεραυνοβόλα, όταν ήμουν είκοσι εννέα. Το συμπέρασμα που έβγαλα είναι ότι δεν υπάρχει χειρότερο από αυτό. Ο κεραυνοβόλος έρωτας είναι η μεγαλύτερη απάτη που υπάρχει. Απλά αποφασίζεις ότι πρέπει να ερωτευτείς, με αποτέλεσμα να γοητεύεσαι με κάτι που σε κανονικές συνθήκες δεν θα γυρνούσες καν να το κοιτάξεις».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης