"Θερμό" επεισόδιο με Ματέο και φωτορεπόρτερ

"Θερμό" επεισόδιο με Ματέο και φωτορεπόρτερ

«Άναψαν» για τα αίματα … σε εστιατόριο της Κηφισιάς, όπου είχαν βγει για δείπνο η Ελένη Μενεγάκη με τον αγαπημένο της Ματέο...

"Θερμό" επεισόδιο με Ματέο και φωτορεπόρτερ
«Άναψαν» για τα αίματα … σε εστιατόριο της Κηφισιάς, όπου το βράδυ της Τετάρτης, η Ελένη Μενεγάκη με τον αγαπημένο της Ματέο είχαν βγει για δείπνο . Όπως είναι φυσικό, οι παπαράτσι με το που το έμαθαν, την έστησαν απ’ έξω περιμένοντας το ζευγάρι. Λογάριαζαν όμως χωρίς το Ματέο!

Όπως δήλωσε στην εκπομπή “Super Star” ο φωτορεπόρτερ Μιχάλης Σταματόπουλος, με το που ειδοποιήθηκε από το περιοδικό στο οποίο δουλεύει, ότι το πολυσυζητημένο ζεύγος τρώει σε εστιατόριο στο Κεφαλάρι, έσπευσε μαζί με άλλους δύο συναδέλφους να τους απαθανατίσουν. Ωστόσο, τους αντιλήφθηκαν οι υπεύθυνοι του μαγαζιού και ειδοποίησαν αμέσως την Ελένη Μενεγάκη και το Ματέο Παντζόπουλο.

Λίγο μετά τις δώδεκα τα ξημερώματα, ο σύντροφος της Ελένης βγήκε μόνος του από το μαγαζί και άρχισε να κατευθύνεται προς το πάρκινγκ. Μόλις τον πλησίασε όμως ο φωτορεπόρτερ, έγινε έξαλλος και άρχισε να ουρλιάζει. Ματέο και Σταματόπουλος άρχισαν να ανταλλάσουν βαριά λόγια. Ο διάλογος τους, σύμφωνα πάντα με τον φωτορεπόρτερ, έχει ως εξής: “Δεν ντρέπεσαι, τι πράγματα είναι αυτά; Δημοσιογράφοι είστε εσείς;” και εκείνος του απάντησε: “Τι πρόβλημα έχεις πλέον φίλε; Εδώ ο κόσμος το΄χει τούμπανο και συ κρυφό καμάρι, και κρύβεσαι ακόμα, δηλαδή τι παίζει και έχεις πρόβλημα; και άλλωστε εσένα δεν σε περιμένει κανένας, την Μενεγάκη περιμένουμε. Με εσένα δεν θ΄ ασχοληθεί κανένας, αν είσαι δίπλα της έχει καλώς. Έτσι να μιλάς στα φιλαράκια σου, δεν ενδιαφέρεται κανένας για το δικό σου άτομο”.
Κλείσιμο
Μάλιστα, ο ίδιος υποστήριξε ότι ο Ματέο άρχισε πάλι να φωνάζει, ενώ την ίδια στιγμή η Ελένη “φυγαδευόταν” από τους υπεύθυνους, από την πίσω πόρτα.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον κύριο Σταματόπουλο, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει παρόμοιο επεισόδιο με τον Παντζόπουλο αφού όπως χαρακτηριστικά ανέφερε «Έχει κάνει και άλλα που δεν έχουμε βγει να τα πούμε στον αέρα, και θα πρέπει να χαλαρώσει ».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης