Ελένη - Ματέο: Τώρα πια βγαίνουν και επίσημα!

Ελένη - Ματέο: Τώρα πια βγαίνουν και επίσημα!

Το Σάββατο που μας πέρασε το «TV Weekend» μιλούσε για την πρώτη επίσημη κοινή εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη και του Μάκη...

Ελένη - Ματέο: Τώρα πια βγαίνουν και επίσημα!
Το Σάββατο που μας πέρασε το «TV Weekend» μιλούσε για την πρώτη επίσημη κοινή εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη και του Μάκη Παντζόπουλου στο θέατρο Αλίκη. Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν σήμερα τόσο στο περιοδικό «HELLO», όσο και στο «OK», επιβεβαιώνουν το γεγονός.

Έτσι, την περασμένη Παρασκευή 28 Ιανουαρίου, έναν ακριβώς χρόνο μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της Ελένης από τον Γιάννη Λάτσιο και το βράδυ των τρίτων γενεθλίων της κόρης της, Βαλέριας, η παρουσιάστρια του Alpha επέλεξε να κάνει την πρώτη της δημόσια εμφάνιση με το νέο της σύντροφο, Μάκη Παντζόπουλο, στο θέατρο «Αλίκη» όπου παρακολούθησαν την επιτυχημένη παράσταση: «Τα κορίτσια με τα μαύρα», των Ρήγα-Αποστόλου.

Ντυμένη στα γκρι η ωραία Ελένη τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα, ωστόσο αυτό που έκλεψε την παράσταση ήταν οι εντυπωσιακές λεοπάρ μπότες της όπως επίσης και το μονόπετρο που δε λέει να βγάλει από το χέρι της. Ο Ματέο από την άλλη, με τζιν, σκούρο πουκάμισο και αθλητικά παπούτσια, επέλεξε μια πιο σπορ εμφάνιση.

Κλείσιμο


Οι δυο τους έφτασαν με μισή ώρα καθυστέρηση  και κάθισαν  στην πρώτη σειρά της πλατείας, δίπλα από τον Τραϊανό Δέλλα και την Γωγώ Μαστροκώστα, που είχαν επιλέξει να δουν την ίδια παράσταση. «Αν και οι θεατές αδημονούσαν και χειροκροτούσαν παρατεταμένα για να επισπεύσουν την έναρξη της παράστασης, έμειναν έκπληκτοι όταν είδαν το ζευγάρι να διασχίζει τον πλαϊνό διάδρομο της πλατείας», δήλωσε στο περιοδικό «ΟΚ» άνθρωπος που ήταν εκεί.



Μετά το τέλος της παράστασης, τόσο η Ελένη, όσο και ο Ματέο βρέθηκαν στα καμαρίνια για να συγχαρούν τους ηθοποιούς, ενώ ο Αλέξανδρος Ρήγας τους συνόδευσε στο τζιπ του 42χρονου επιχειρηματία.



Όπως όλα δείχνουν, η Ελένη προχωρά μπροστά διανύοντας μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της.  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης