Ο Πρόδρομος Καθηνιώτης αποκάλυψε αν θα είναι στο Big Brother

Ο Πρόδρομος Καθηνιώτης αποκάλυψε αν θα είναι στο Big Brother

«Όταν βγαίνει κάτι το οποίο έχει μεγάλη επιτυχία τα προηγούμενα χρόνια, αναμφίβολα θα έχει επιτυχία και τώρα πιστεύω» , λέει ο πρώην παίκτης του πρώτου Big Brother

Prodromos
Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not» μέσα από ζωντανή σύνδεση από τη Σκόπελο βρέθηκε το πρωί ο Πρόδρομος Καθηνιώτης. Ο πρώην παίκτης του Big Brother 1 μίλησε για το νέο κύκλο του ριάλιτι αλλά και την ενδεχόμενη επιστροφή του.

«Καλά κάνουν τα παιδιά και ξαναβγάζουν το Big Brother. Να κάνουμε και εμείς οι παλιοί λίγο επιτυχία! Να ξαναβγούμε και εμείς λίγο στην επιφάνεια! Όχι ότι δεν ήμασταν και δεν είμαστε, αλλά…».

«Όταν βγαίνει κάτι το οποίο έχει μεγάλη επιτυχία τα προηγούμενα χρόνια, αναμφίβολα θα έχει επιτυχία και τώρα πιστεύω» συμπλήρωσε.

«Υπάρχουν κάποιες επαφές αλλά τίποτα δεν είναι σταθερό και σοβαρό» τόνισε ο πρώην παίκτης του ριάλιτι για την ενδεχόμενη συμμετοχή στο νέο Big Brother του ΣΚΑΪ. «Επικοινωνήσαμε για το καινούργιο Big Brother, όχι για να μπω μέσα, αλλά να περάσω από εκεί να τους δω και να με δουν. Ούτε να ‘μαι στην επιτροπή με τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Όλες οι επαφές έγιναν πριν τον κορωνοϊό, μετά τον κορωνοϊό δεν ξέρω τι γίνεται»!

«Δεν ξέρω τι θα γίνει. Μπορεί και να γίνει μπορεί και να μην γίνει! Υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο. Δεν μπορώ να πω ποια είναι η πρόταση γιατί μετά δεν θα είναι έκπληξη. Κάτι, όμως, θα γίνει και αυτό το ξέρουν μόνο οι παραγωγοί του παιχνιδιού» κατέληξε, στα λεγόμενα του, ο Πρόδρομος Καθηνιώτης.

Ο Πρόδρομος Καθηνιώτης για το νέο Big Brother - Καλοκαίρι #not 10/8/2020 | OPEN TV


Ειδήσεις σήμερα

Έρχονται και νέα μέτρα για τον κορωνοϊό πριν τις 15 Αυγούστου

Προς επέκταση τα μέτρα στήριξης της οικονομίας λόγω κορωνοϊού

ΗΠΑ: Ο Τραμπ θέλει την G7 μετά τις εκλογές του Νοεμβρίου



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης