Η σπόντα της Σίσσυς Χρηστίδου για τον Alpha: «Θυμάμαι πώς φύγαμε εμείς, έτσι μου ήρθε…»

Η σπόντα της Σίσσυς Χρηστίδου για τον Alpha: «Θυμάμαι πώς φύγαμε εμείς, έτσι μου ήρθε…»

Με αφορμή τις δηλώσεις της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τον ΣΚΑΪ

sissy1107-682x384
Την σπόντα της για την αποχώρησή της από τον Alpha πριν μερικά χρόνια πέταξε on air η Σίσσυ Χρηστίδου. Αφορμή στάθηκε η πρόσφατη δήλωση της Σταματίνας Τσιμτσιλή για το κανάλι του ΣΚΑΊ.

«Δεν ξέρω αν μας ακούνε στον ΣΚΑΙ… που μας ακούνε και μας βλέπουν γιατί απ’ ότι έχω καταλάβει κάθε χρόνο θέλουν έτσι κάτι από το Happy Day. Μας ακούνε και μας βλέπουν και αφού δεν μπορούν να έχουν το Happy Day προσπαθούν να πάρουν πάντα κάτι από το Happy Day. Την αγάπη μας τους στέλνουμε» είπε την Παρασκευή η παρουσιάστρια του Happy Day.

Σήμερα, λοιπόν, με αυτή την αφορμή, η Σίσσυ Χρηστίδου άφησε τις δικές της αιχμές για τον τρόπο που αποχώρησε πριν λίγα χρόνια από τον Alpha για να κατευθυνθεί προς τον ΑΝΤ1. «Είδα πάντως μια ένταση στη Σταματίνα και καταλαβαίνω ότι ίσως το κρατάει από το περσινό με τον Δημήτρη Παπανώτα. Που έφυγε ο Δημήτρης από την εκπομπή και προφανώς της κόστισε και εκείνης για να τοποθετείται έτσι... Θέλω να πω πως αυτά συμβαίνουν, όμως, σε όλα τα κανάλια… Ρε παιδί μου, θυμάμαι τώρα πώς φύγαμε από τον Alpha... Και λέει για τον σχεδιασμό η Σταματίνα και μου ήρθε και μένα ότι τον Σεπτέμβριο δεν ξέραμε τι θα κάνουμε. Έτσι δεν φύγαμε και εμείς από τον Alpha; Είχε έρθει Σεπτέμβριος, ήρθε ο ΑΝΤ1, λέμε στον Alpha ''τι θα γίνει ρε παιδιά'' και μας απάντησαν ''δεν ξέρουμε''. Ε πήγαμε και μεις στον ΑΝΤ1» σημείωσε χαρακτηριστικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

Δείτε το βίντεο:

Σίσσυ Χρηστίδου: "Θυμάμαι πως φύγαμε εμείς από τον Alpha, έτσι μου ήρθε..."
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης