Αγγελική Ηλιάδη: Είχα χάσει εντελώς την όρασή μου από το ένα μάτι

Αγγελική Ηλιάδη: Είχα χάσει εντελώς την όρασή μου από το ένα μάτι

Τι είπε η τραγουδίστρια για το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε με την υγεία της

Aggeliki_Iliadi
Τις καλοκαιρινές της εμφανίσεις ετοιμάζεται να ξεκινήσει η Αγγελική Ηλιάδη. Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην περίοδο της καραντίνας, την οποία πέρασε με τον πρώην σύντροφό της Σάββα Γκέντζογλου αλλά και τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της.

«Με τον Σάββα περάσαμε μαζί την καραντίνα. Δεν είναι περίεργο. Είναι ο πατέρας του παιδιού μου, ασχέτως αν δεν είμαστε πια μαζί. Στην προκειμένη φάση νομίζω ότι βοήθησε που ήταν κι αυτός εκεί», εξομολογήθηκε η τραγουδίστρια.

Στη συνέχεια, η τραγουδίστρια αποκάλυψε την περιπέτεια υγείας που πέρασε καθώς έχασε εντελώς την όραση της από το ένα μάτι εξαιτίας φαρμάκων που έπαιρνε για την φωνή της.

«Πήγαν όλα καλά ευτυχώς. Είχα χάσει την όραση από το ένα μου μάτι, εξαιτίας φαρμάκων που παίρνουμε κατά τη διάρκεια της δουλειάς όταν αρρωσταίνουμε και δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας. Είχα χάσει εντελώς την όραση από το ένα μου μάτι, λόγω φαρμάκων που έπαιρνα για να βοηθάω τη φωνή μου στο να τραγουδάω όταν αρρώσταινα ή έκλεινε ο λαιμός. Αυτά τα φάρμακα επηρέασαν πάρα πολύ την όραση μου με αποτέλεσμα να τη χάσω εντελώς από το ένα μάτι.
Ευτυχώς έκανα το χειρουργείο και όλα πήγαν πολύ καλά. Σιγά σιγά γίνεται αυτό μέχρι που κάποια στιγμή φτάνεις στα 0/10 της όρασης και δεν βλέπεις καθόλου. Τώρα όμως βλέπω τα πάντα. Όταν έβγαλα τον επίδεσμο την επόμενη μέρα του χειρουργείου, ένιωσα ότι έβλεπα τα πάντα για πρώτη φορά. Φαντάζομαι ότι είχα συνηθίσει στο να μην βλέπω και μου φαίνονταν όλα πολύ περίεργα», περιέγραψε η Αγγελική Ηλιάδη.

Έτσι έχασε την όρασή της η Αγγελική Ηλιάδη


Ειδήσεις σήμερα:

Επίθεση με βιτριόλι: Ψάχνουν και το σπίτι της 35χρονης ύποπτης

Ξέσπασε ο πατέρας της Χριστιάνας Μπέτα: Θα μηνυθούν όσοι έγραψαν ψευδείς ειδήσεις

Πρώτο κρούσμα κορωνοϊού εδώ και σχεδόν δύο μήνες εντοπίστηκε στο Πεκίνο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης