Δεν πάει πουθενά εκεί θα μείνει!

Δεν πάει πουθενά εκεί θα μείνει!

«Πρόταση με το χέρι στην καρδιά δεν έχει γίνει από κανένα κανάλι», δήλωσε η σύγχρονη τηλε- σταχτοπούτα 

Δεν πάει πουθενά εκεί θα μείνει!
Η γλυκιά Μαρία Μπεκατώρου μετά τις φήμες που την θέλουν να δέχεται προτάσεις από άλλα κανάλια ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να αφήσει το κανάλι της και το κοινό της.

«Πρόταση με το χέρι στην καρδιά δεν έχει γίνει από κανένα κανάλι. Υποθετικά αν μου γινόταν και ήταν κάτι που θα μου άρεσε πάρα πολύ πρώτα θα συζητούσα με το Τηλεάστυ», είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή Super Star η παρουσιάστρια.

Κλείσιμο
Τις τελευταίες μέρες η δεύτερη νικήτρια του «Just the two of us» έχει ανοίξει την καρδιά της και έχει μιλήσει αρκετές φορές για τα προσωπικά της και τον αγαπημένο της σύζυγο.



«Τον έχω ζηλέψει και με έχει ζηλέψει και εκείνος, αλλά σε φυσιολογικό επίπεδο. Αυτό λειτουργεί ερωτικά σε μια σχέση. Εμένα μου αρέσει να κάνω ζηλίτσες και τέτοια», ομολόγησε η ναζιάρα παρουσιάστρια στο περιοδικό «Εγώ».

Τέλος η σύγχρονη τηλε- σταχτομπούτα είναι σίγουρο πως το όνειρό της το έζησε και με το παραπάνω: «Το παιδικό μου όνειρο ήταν πολύ συγκεκριμένο: Οταν έκλεινα τα μάτια μου, κάθε βράδυ πριν κοιμηθώ, φανταζόμουν τον εαυτό μου σαν τη Βλαχοπούλου ή τη Βουγιουκλάκη:να παίζω, να χορεύω και να τραγουδάω, να είμαι πάνω σε μια σκηνή και να κάνω τον κόσμο να γελάει και να με χειροκροτεί. Αυτό ονειρευόμουν».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης