To J2US επέστρεψε και η έναρξή του θύμιζε Tik Tok

To J2US επέστρεψε και η έναρξή του θύμιζε Tik Tok

Το μήνυμα του Νίκου Κοκλώνη στους τηλεθεατές

J2US_Premiera
Ένα από τα ψυχαγωγικά προγράμματα που είχε κατεβάσει ρολά εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού επέστρεψε χθες βράδυ στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Το J2US κράτησε συντροφιά σε όσους το παρακολούθησαν με ιδιαίτερα χορευτικά και άκρως ανεβασμένη διάθεση!

Ο Νίκος Κοκλώνης καλωσόρισε τους τηλεθεατές με ένα το τραγούδι-parody που έγινε γνωστό από τα social media, με τίτλο «Ένα μήνα καραντίνα».

«Είμαι χαρούμενος που είμαστε πάλι πίσω και δεν τρώω σφαλιάρα που τραγούδησα», ανέφερε χιουμοριστικά ενώ αναφέρθηκε και στους ήρωες της πανδημίας που δίνουν καθημερινά τη δική τους μάχη.

Μάλιστα, προέτρεψε τους συνεργάτες του να χαρίσουν σε αυτούς τους ανθρώπους ένα ζεστό χειροκρότημα, ενώ επισήμανε ότι στο στούντιο κρατούν όλες τις απαραίτητες αποστάσεις. «Όπως βλέπετε δεν έχουμε κοινό, όπως κάναμε πρώτοι, αλλά είναι μαζί μας τα υπέροχα ζευγάρια μας», τόνισε ενώ στην συνέχεια αναφέρθηκε στον φιλανθρωπικό σκοπό του παιχνιδιού, επισημαίνοντας ότι στηρίζουν το νοσοκομείο «Παίδων» και ανακοινώνοντας ότι θα προσφέρουν και στο νοσοκομείο «Σωτηρία».





Ειδήσεις σήμερα:

Οι Τούρκοι «πουλάνε» ανθρωπισμό μετά τα 6 ρίχτερ στην Κρήτη

Πολιτική προστασία: Επιπλέον ελικόπτερα και οχήματα για την αντιπυρική περίοδο

Τσιόδρας: Τρεις νέοι θάνατοι - 8 νέα κρούσματα - 37 διασωληνωμένοι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης