MasterChef - Spoiler: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί απόψε

MasterChef - Spoiler: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί απόψε

Ποιοι είναι τα απόλυτα φαβορί για τον τίτλο του κορυφαίου μάγειρα

masterchef_main
Όσο λιγοστεύουν οι παίκτες τόσο μεγαλώνει η αγωνία για το ποιος θα είναι ο επόμενος παίκτης που θα αποχωρήσει από το MasterChef. Στο αποψινό και τελευταίο επεισόδιο για αυτή την εβδόμαδα ένας ακόμα παίκτης που έχει φτάσει μακριά στον διαγωνισμό θα δει την πόρτα της εξόδου.

Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο είδαμε το Συμβούλιο μετά την ομαδική δοκιμασία, και την ανακοίνωση της βαθμολογίας με νικήτρια την μπλε ομάδα, η οποία βγήκε για δείπνο με τον Γιάννη Αποστολάκη.

Πράσινοι και Κόκκινοι έμειναν να παλέψουν μεταξύ τους ώστε να αποφύγουν τις δοκιμασίες της ασυλίας και της αποχώρησης. Μετά από έναν αγώνα με αυγά και πάνκεικς οι Πράσινοι κατάφεραν να κερδίσουν στο νήμα και να βγουν από την διαδικασία της αποχώρησης. Η κόκκινη ομάδα που αποτελείται από τους Σταύρο, Σταυρή, Γιώργο και Κώστα σήμερα θα μπει στις κουζίνες και θα δώσει σκληρή μάχη.



Σε πρώτη φάση, οι τέσσερις παίκτες θα παλέψουν για την ασυλία και στη συνέχεια οι τρεις που θα απομείνουν θα μαγειρέψουν για να διεκδικήσουν την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν, ο παίκτης που σήμερα θα είναι ο πιο αδύναμος κρίκος και θα αποχωρήσει από το MasterChef είναι ο Κώστας, ο οποίος δεν θα καταφέρει να τα βγάλει πέρα με αντιπάλους τα δυο μεγάλα φαβορί του διαγωνισμού, δηλαδή τον Σταύρο και τον Σταυρή.

Μένει να δούμε απόψε αν θα επιβεβαιωθούν τα spoilers...

Ειδήσεις σήμερα:

Μηταράκης: Κρούσματα σε 3 από τα 93 κέντρα φιλοξενίας μεταναστών - Καμία απώλεια ζωής

Επική γκάφα από τον γιο του θρυλικού Σούπερμαν: Έκανε ρεπορτάζ χωρίς... παντελόνι!

Από την κλινική «Κασταλία» ο 139ος νεκρός στην Ελλάδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης