Κορωνοϊός: Σκηνές θρίλερ στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες, στην επιστροφή ασθενή από τις Μπαχάμες

Κορωνοϊός: Σκηνές θρίλερ στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες, στην επιστροφή ασθενή από τις Μπαχάμες

Αεροπλάνο-ασθενοφόρο έφερε Αμερικανό που κόλλησε τον Covid-19 κατά την διάρκεια ταξιδιού του στις Μπαχάμες, μέσα σε φορητό θάλαμο αρνητικής πίεσης - Οι σκηνές στο αεροδρόμιο του ΛΑ θύμισαν κινηματογραφική ταινία

koronoios_losangeles
Οι άνδρες με τις ειδικές άσπρες βιοχημικές στολές που πλησίασαν το ιδιωτικό lear jet που προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες, περίμεναν να ανοίξει η πόρτα.

Η εμφάνισή τους παρέπεμπε σε σκηνή από κινηματογραφική ταινία όπως «Το ξέσπασμα» αλλά πολύ γρήγορα έγινε γνωστό γιατί βρέθηκαν εκεί.

Όταν η πόρτα του lear jet άνοιξε εμφανίστηκαν μετά από λίγα λεπτά οι άνθρωποι που συνόδευσαν έναν 65χρονο Αμερικανό, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, κατά την διάρκεια ταξιδιού στην Αρούμπα.

OC Man Diagnosed With COVID-19 Arrives Via Private Jet At LAX From Aruba
Κλείσιμο


Όλοι στο αεροπλάνο-ασθενοφόρο, πιλότοι και νοσηλευτές φορούσαν τις ειδικές βιοχημικές στολές, ενώ ο 65χρονος ήταν απομονωμένος σε ειδικό φορητό θάλαμο αρνητικής πίεσης.

Από το αεροδρόμιο τον παρέλαβε ασθενοφόρο με τον ίδιο μέσα στον θάλαμο και οι σκηνές που αποτυπώθηκαν σε βίντεο και προβλήθηκαν από το ABC, θα μπορούσαν να είναι από ένα θρίλερ με πρωταγωνιστή έναν θανατηφόρο ιό.

Ο άνδρας που ήταν εμφανώς αγχωμένος σύμφωνα με τα όσα είπε ένας γιατρός που τον συνόδευε στο ταξίδι από τις Ολλανδικές Αντίλλες-το νησιωτικό σύμπλεγμα στις Μπαχάμες στις οποίες ανήκει η Αρούμπα-στο Λος Άντζελες.

Μετά την παραλαβή του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Άγιος Ιωσήφ» του Orange County στην Καλιφόρνια, όπου και νοσηλεύεται έκτοτε.

Η σύζυγός του που βρέθηκε επίσης θετική στον Covid-19 είπε ότι μάλλον κόλλησαν τον ιό σε ταξίδι που είχαν κάνει πριν λίγες εβδομάδες στην Αίγυπτο.

Επέστρεψαν και οι δύο χωρίς συμπτώματα και ο σύζυγός της αναχώρησε πριν λίγες ημέρες για την Αρούμπα, μόνος του αυτή την φορά για να επιστρέψει μέσα θάλαμο αρνητικής πίεσης.

Διαβάστε επίσης: 

Κορωνοϊός: Υπέροχο βίντεο από μπαλκόνι της Ισπανίας - Γείτονες τραγουδούν μαζί και τους χειροκροτά όλη η γειτονιά

Κορωνοϊός στη Βαρκελώνη: «Είμαστε καλά» λένε έξι φοιτητές του Erasmus - «Μην αναστατώνετε τις οικογένειές μας»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK