Κορωνοϊός: Υπέροχο βίντεο από μπαλκόνι της Ισπανίας - Γείτονες τραγουδούν μαζί και τους χειροκροτά όλη η γειτονιά

Κορωνοϊός: Υπέροχο βίντεο από μπαλκόνι της Ισπανίας - Γείτονες τραγουδούν μαζί και τους χειροκροτά όλη η γειτονιά

Ο ένας παίζει πιάνο στο μπαλκόνι του και κάτοικος διπλανής πολυκατοικίας παίζει σαξόφωνο - Καθηλώνουν όλη τη γειτονιά με τη μελωδία τους η οποία τους χαρίζει το μεγαλύτερο και πιο ζεστό χειροκρότημα

barcelona_2
Κρίσιμες και δύσκολες είναι οι στιγμές που περνά η Ισπανία, καθώς πρόκειται για τη δεύτερη πιο πληγείσα χώρα της Ευρώπης από τον κορωνοϊό, μετά την Ιταλία. Στη χώρα έχει κηρυχθεί καθεστώς έκτακτης ανάγκης και οι κάτοικοι παραμένουν σπίτι τους, για να μείνουν ασφαλείς από τον ιό. 

Οι εικόνες και τα βίντεο που κατακλύζουν καθημερινά το διαδίκτυο, από πράξεις ενότητας και αλληλεγγύης είναι πολλές. Στη μακρά αυτή λίστα, αξίζει να προστεθεί ένα ακόμα βίντεο από τη Βαρκελώνη, στο οποίο φαίνεται ο κάτοικος ενός διαμερίσματος να παίζει πιάνο στο μπαλκόνι του. Σύμφωνα με την περιγραφή του βίντεο, ενώ εκείνος έπαιζε πιάνο, κάτοικος της διπλανής πολυκατοικίας βγήκε στο δικό του μπαλκόνι και τον ρώτησε ποιο τραγούδι θα μπορούσαν να παίξουν μαζι. Έτσι ξεκίνησε κι αυτός με το σαξόφωνό του και οι δυο τους έπαιξαν μαζί το τραγούδι-σήμα κατατεθέν του "Τιτανικού". 

Το αποτέλεσμα ήταν εκτός από μαγευτικό και συγκινητικό. Κατάφεραν να καθηλώσουν όλη τη γειτονιά και έστω για τα σχεδόν δύο λεπτά που διήρκησε η... μίνι συναυλία τους κατάφεραν να κάνουν όλη τη γειτονιά να ξεχάσει τις δύσκολες στιγμές που περνά. 

Un chico ha empezado a tocar el piano en su balcón de Barcelona. Justo después, ha salido otro chico y le ha preguntado...

Δημοσιεύτηκε από Cabronazi στις Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2020


Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός - Μένουμε σπίτι: Συγκινεί η νεαρή ψυχολόγος που κάνει ψώνια για ηλικιωμένους

Κορωνοϊός - Δείτε βίντεο: Αντί για μάσκα έβαλε «πάνα - βρακάκι» για προστασία στη λαϊκή αγορά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης