Κορωνοϊός – Δικαστήρια: Το υπουργείο Δικαιοσύνης εξετάζει τη λήψη μέτρων

Κορωνοϊός – Δικαστήρια: Το υπουργείο Δικαιοσύνης εξετάζει τη λήψη μέτρων

Μέτρα για τον κορωνοϊό για τη λειτουργία των δικαστηρίων εξετάζει το υπουργείο Δικαιοσύνης, σε συνεργασία με το υπουργείο Υγείας

evelpidwn_1
Το υπουργείο Δικαιοσύνης σε συνεργασία με το υπουργείο Υγείας, εφόσον παραστεί σχετική ανάγκη, για τη λήψη μέτρων ως προς την λειτουργία των δικαστηρίων κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού, θα ενεργήσει σύμφωνα με τις οδηγίες της αρμόδιας Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας, επισημαίνεται σε ανακοίνωσή του γραφείου Τύπου του υπουργείου Δικαιοσύνης.

Παράλληλα, επισημαίνεται ότι «σχετικά με τους κινδύνους από την εξάπλωση του κορωνοϊού, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, το υπουργείο Δικαιοσύνης βρίσκεται σε στενή συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας, ενώ ο ίδιος ο υπουργός έχει ενημερωθεί διεξοδικά για τις εξελίξεις από τον εκπρόσωπο του υπουργείο Υγείας για το νέο κορωνοϊό καθηγητή Λοιμοξιολογίας κ. Σωτήρη Τσιόδρα».

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης έχει ως εξής:

«Από το Γραφείο Τύπου του υπουργείου Δικαιοσύνης, σχετικά με τα μέτρα κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Σχετικά με τους κινδύνους από την εξάπλωση του κορονοϊού, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, το υπουργείο Δικαιοσύνης βρίσκεται σε στενή συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας, ενώ ο ίδιος ο υπουργός έχει ενημερωθεί διεξοδικά για τις εξελίξεις από τον εκπρόσωπο του υπουργείο Υγείας για το νέο κορονοϊό καθηγητή Λοιμοξιολογίας κ. Σωτήρη Τσιόδρα.

Σε ότι αφορά τη λειτουργία των δικαστηρίων, το υπουργείο Δικαιοσύνης σε συνεργασία με το υπουργείο Υγείας, εφόσον παραστεί σχετική ανάγκη, θα ενεργήσει σύμφωνα με τις οδηγίες της αρμόδιας Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας».

Διαβάστε επίσης: 

Κορωνοϊός: Εκατομμύρια νεκρούς και απώλεια 2,3 τρισ. δολαρίων προβλέπει το Εθνικό Πανεπιστήμιο Αυστραλίας

Κορωνοϊός: 15 νέα κρούσματα - Διασωληνώθηκε ο 66χρονος στην Πάτρα

Κορωνοϊός: Να καθαρίζετε το κινητό σας όσο συχνά πλένετε τα χέρια σας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ