Κορωνοϊός - Σουηδία: Εβδομαδιαία αύξηση 9% στις εισαγωγές σε ΜΕΘ

Κορωνοϊός - Σουηδία: Εβδομαδιαία αύξηση 9% στις εισαγωγές σε ΜΕΘ

Συνολικά, 1.552 ασθενείς με Covid-19 νοσηλεύονται σε νοσοκομεία - Λίγοι παραπάνω από 300 εισήχθησαν σε ΜΕΘ απ΄οτην προηγούμενη εβδομάδα

hospital_sweden
Ο αριθμός των Σουηδών που χρειάζεται να νοσηλευτούν σε μονάδα εντατικής θεραπείας, έχοντας προσβληθεί από την Covid-19, αυξήθηκε κατά 9% σε σύγκριση με την περασμένη εβδομάδα, την ώρα που η χώρα δίνει μάχη με το τρίτο κύμα της πανδημίας του νέου κορωνοϊού, ανέφεραν σήμερα αξιωματούχοι υγείας.

Η Σουηδία κατέγραψε 16.427 νέα κρούσματα κορωνοϊού από την Παρασκευή, ένας αριθμός μεγαλύτερος από τα 14.063 στο ίδιο διάστημα την περασμένη εβδομάδα.

Συνολικά, 1.552 ασθενείς με Covid-19 νοσηλεύονται σε νοσοκομεία. Λίγοι παραπάνω από 300 εισήχθησαν σε ΜΕΘ κατά τη διάρκεια της περιόδου αυτής, μια αύξηση 9% σε σύγκριση με την περασμένη εβδομάδα.

«Η πίεση στο σύστημα υγείας είναι μεγάλη εδώ και καιρό», δήλωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου η Τάχα Αλεξάντερσον, αξιωματούχος του Εθνικού Συμβουλίου Υγείας. «Η αυξημένη διασπορά δείχνει ότι (η πίεση αυτή) θα αυξηθεί περαιτέρω», συμπλήρωσε.

Η χώρα των 10 εκατομμυρίων κατοίκων κατέγραψε 28 νέους θανάτους, με το σύνολο των νεκρών από τον νέο κορωνοϊό να ανέρχεται σε 13.430.

Ειδήσεις σήμερα: 

Lil Nas X: Χαμός με το βίντεο κλιπ με το lap dance στον Σατανά και τη φράση από τον Πλάτωνα!

Θρήνος στα Τρίκαλα: Σκοτώθηκε σε τροχαίο 37χρονος ενώ πήγαινε να κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό

Τραγικό τέλος στην εξαφάνιση της 42χρονης Οξάνα Μοχοβά - Εντοπίστηκε χθες η σορός της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ