LIVE

Κορωνοϊός

Νέο μήνυμα του δημάρχου Πόρου: Τηρήστε τα μέτρα αλλιώς θα έρθουν χειρότερες μέρες

5126330

«Στο νησί μας δεν υπήρχε αστυνόμευση των μέτρων για τον κορωνοϊό» αναφέρει ο Γιάννης Δημητριάδης για την έξαρση των κρουσμάτων

Μήνυμα στους κατοίκους του Πόρου να τηρούν σχολαστικά τις οδηγίες του ΕΟΔΥ για να σταματήσει η μετάδοση της νόσου στο νησί έκανε σήμερα ο δήμαρχος του νησιού Γιάννης Δημητριάδης.

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Δημητριάδης αναφέρει μετά τον εντοπισμό των 30 κρουσμάτων στον Πόρο ότι σύντομα θα ανακοινώσει πού και πότε μπορούν να γίνουν δωρεάν τεστ.

«Ο Αύγουστος χάθηκε και δεν γυρίζει πίσω... Αν όμως δεν τηρηθούν όλα τα μέτρα, υπάρχει σημαντική πιθανότητα οι δέκα μέρες των έκτακτων μέτρων να πάνε απολύτως χαμένες και να έχουμε χειρότερες εξελίξεις. Και δεν μιλάω (μόνο) για την φήμη και την τουριστική κίνηση του νησιού, αλλά μιλάω πρωτίστως για την επιβίωση των γονιών μας» αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του.

Να σημειωθεί ότι ο δήμαρχος Πόρου στην ανάρτησή του επαναλαμβάνει την άποψη του ότι στο νησί δεν υπήρχε αστυνόμευση των μέτρων για τον κορωνοϊό και ξεκαθαρίζει ότι την ευθύνη φέρει η διοίκηση και όχι το προσωπικό του αστυνομικού τμήματος.

Αναλυτικά η ανάρτησή του

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΡΟΥ

Φίλες και φίλοι,

Δυστυχώς, από την Πέμπτη 7.8.2020 το νησί μας είναι το πρώτο στο οποίο επιβλήθηκαν από την Πολιτεία ειδικά μέτρα για την αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού. Πρόκειται για μέτρα αναγκαία που όλοι πρέπει να τηρήσουμε, τα οποία ωστόσο δεν διακόπτουν την λειτουργία του νησιού μας, ούτε επιβάλουν στους επισκέπτες να φύγουν ή να ακυρώσουν το ταξίδι τους στον Πόρο. Από την άλλη, αναμφίβολα προκαλούν φόβο για την πιθανότητα προσβολής από τον ιό, κακή ψυχολογία, αρνητική δημοσιότητα και οικονομική καταστροφή.

Όπως γνωρίζετε, ο Δήμος μας και εγώ προσωπικά, μέχρι σήμερα είχαμε αναλάβει δεκάδες δράσεις με στόχο να καταστήσουμε το νησί μας ασφαλές. Δεν γνωρίζω άλλο νησιωτικό Δήμο ο οποίος σωρευτικά: έχει ήδη από την Άνοιξη αποφασίσει την αναστολή όλων των καλοκαιρινών του εκδηλώσεων, έχει θεσμοθετήσει τοπικά πρωτόκολλα διαχείρισης κρουσμάτων, έχει πεζοδρομήσει το κέντρο του για να αραιώσουν τα τραπέζια και να δημιουργηθούν διάδρομοι πεζών, έχει μοιράσει δωρεάν αριθμό μασκών πενταπλάσιο από τον αριθμό του πληθυσμού του, έχει σφραγίσει ο ίδιος κατάστημα που δεν τηρούσε τα μέτρα, έχει επιβάλει πρόστιμα, έχει καλέσει με δημόσια ανακοίνωση την αστυνομία να κάνει ελέγχους και, τέλος, ο Δήμαρχός του έχει θέσει με διαδικτυακές ομιλίες του αυστηρό πλαίσιο υποχρέωσης τήρησης των μέτρων στους επιχειρηματίες, χωρίς να λογαριάζει κανένα πολιτικό κόστος. Κι όμως, το νησί αυτό κατέληξε να είναι το πρώτο στο οποίο επιβάλλονται ειδικά περιοριστικά μέτρα και το πρώτο στο οποίο επιβεβαιώνεται σημαντικός αριθμός κρουσμάτων.

Γιατί επιβλήθηκαν τα μέτρα αυτά; Επειδή ήδη έχουν διαπιστωθεί πάνω από 30 κρούσματα κορωνοϊου (επί 150 περίπου τεστ) και επειδή στην πραγματικότητα -όπως πλέον γνωρίζουμε όλοι στην μικρή μας κοινωνία- μεγάλη μερίδα της νεολαίας μας έχει προσβληθεί από τον ιό. Η μερίδα αυτή της τοπικής κοινωνίας μπορεί εν δυνάμει να διασπείρει τον ιό στους επισκέπτες του νησιού, αλλά και στις μεγαλύτερες ηλικιακές ομάδες (ήδη αρκετοί γονείς νοσούν), με τον κίνδυνο η διασπορά να φτάσει τελικά και στην μέχρι στιγμής «στεγανή» ομάδα της τρίτης ηλικίας και τις ευπαθείς ομάδες και τότε να αρχίσουμε να θρηνούμε νεκρούς. Δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα, αλλά ευτυχώς αποκαλύφθηκε, αντιμετωπίζεται και πρέπει να θεραπευτεί.

Επόμενο ερώτημα είναι, γιατί φτάσαμε στο σημείο να διαπιστωθούν στον Πόρο τόσα κρούσματα; Η απάντηση είναι, επειδή έγιναν τεστ περίπου στο 10% του μόνιμου πληθυσμού. Τι πήγε όμως τόσο στραβά σε ένα νησί που ήταν τόσο συνειδητοποιημένο και καλά προετοιμασμένο σε ό,τι αφορά τους κανόνες προστασίας από τον κορωνοϊό; Όπως θα είδατε στα ΜΜΕ, έδωσα σαφή απάντηση στο ερώτημα αυτό χωρίς να μασήσω τα λόγια μου.

Είπα αυτό που έχουμε διαπιστώσει όλοι, όχι μόνο το καλοκαίρι, αλλά ήδη από την εποχή της καραντίνας την Άνοιξη: Δεν υπήρχε αστυνόμευση των μέτρων! Για να μην το περιγράψω με κουραστικό τρόπο, θα πω απλώς ότι με τα μέτρα του κορωνοϊού συνέβη ό,τι συμβαίνει τόσα χρόνια με την απαγόρευση καπνίσματος, με το κράνος, με τα κυκλοφοριακά μέτρα κ.α.: Οι νόμοι αυτοί υπάρχουν, ο Δήμος φωνάζει ότι πρέπει να τηρούνται (αν και δεν είναι καθόλου δική του δουλειά) και οι πολίτες και οι επιχειρηματίες τούς εφαρμόζουν υποδειγματικά όταν ελέγχεται η τήρησή τους.

Όταν όμως η αστυνομία κάνει τα στραβά μάτια, όλα καταρρέουν με νομοτελειακή ακρίβεια. Δεν φταίει η κοινωνία του Πόρου για αυτό, δεν φταίνε (μόνο) όσοι επιχειρηματίες δεν τηρούσαν τους κανόνες και φυσικά δεν φταίει η νεολαία μας (μάλλον θα ήμουν και εγώ μαζί τους στο corona party αν ήμουν 25 χρονών). Ακόμα και στην Βουλή, στο Υπουργικό Συμβούλιο ή στο Συμβούλιο της Επικρατείας αν καταργήσει κανείς τον ρόλο του επιτηρητή της τάξης, ο καθένας θα έκανε του κεφαλιού του και τελικά θα επικρατούσε ο νόμος της ζούγκλας.

Στην περίπτωσή μας, ο επιτηρητής της τάξης επέτρεψε τους συνωστισμούς στα μπαρ κάθε βράδυ, την κοσμοσυρροή στα καφενεία όταν είχε ποδόσφαιρο, τα party με λάθος μηνύματα, τους εξυπνάκηδες που καταργούσαν τον πεζόδρομο μετά τα μεσάνυχτα, τις υπερβάσεις καρεκλών από άλλους εξυπνάκηδες τη στιγμή που οι συνάδελφοί τους τηρούσαν τα μέτρα κ.α. Έτσι, οι κανόνες στους οποίους πειθάρχησαν οι Ποριώτες (γιατί για τα άλλα νησιά δεν μπορώ να μιλήσω), ήταν άλλοι από εκείνους που έθεσε η ελληνική κυβέρνηση και υπενθύμιζε συνεχώς ο Δήμος. Και για να το θέσω σε νομική βάση, στον τομέα της εστίασης το Α.Τ. δεν εφάρμοσε ποτέ (ούτε μία φορά κυριολεκτικά!) τις Υπουργικές Αποφάσεις για τον περιορισμό διασποράς του κορωνοϊού.

Για το ζήτημα αυτό είχα διαμαρτυρηθεί επανειλημμένα (εγγράφως και προφορικά) στον κ. Διοικητή του Α.Τ. και σε όλους τους βαθμούς της ιεραρχίας του και όχι μόνο. Στις 3 Ιουλίου 2020 κατέληγα ως εξής σε τρισέλιδο σχετικό έγγραφό μου: «Ως εκ τούτου, παρακαλείσθε για τις προβλεπόμενες εκ του νόμου ενέργειές σας, άλλως, για την απευχόμενη εμφάνιση κρουσμάτων κορωνοϊού στο νησί του Πόρου, η Υπηρεσία σας θα είναι υπεύθυνη έναντι των κατοίκων και επισκεπτών του Δήμου». Κι όμως, δεν έλαβα απάντηση ούτε καν σε ένα τέτοιο αγωνιώδες έγγραφο και η «αποχή καθηκόντων» συνεχίστηκε. Θέλω να τονίσω ότι σε καμία περίπτωση δεν αποδίδω τις παραπάνω ευθύνες στα όργανα του Α.Τ. Πόρου, καθώς είναι δεδομένο ότι το προσωπικό κάθε σώματος ασφαλείας ενεργεί με βάση τις εντολές της διοίκησής του.

Οι ιεραρχικές δομές είναι δεδομένες και δεν αποτελεί δική μου δουλειά να προσδιορίσω σε ποιο επίπεδο διοίκησης βρίσκεται η ευθύνη. Άλλωστε, η άμεση αντίδραση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη να απομακρύνει τον Διοικητή του Α.Τ. Πόρου, η οποία και συνιστά ανάληψη ευθύνης των γεγονότων από την Ελληνική Αστυνομία, λύνει κάθε σχετική απορία.

Τι κάνουμε τώρα λοιπόν: Ο Αύγουστος χάθηκε και ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω. Μακάρι οι μέρες που ακολουθούν να καταστήσουν τον Πόρο το πλέον καθαρό νησί από κορωνοϊό. Αυτό πρέπει να είναι ο μοναδικός μας σκοπός. Όχι να ψαχνόμαστε με τις λέξεις, με τους δημοσιογράφους, με το πόσα κρούσματα έχει η Μύκονος, με τις θεωρίες συνωμοσίας, με μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου κτλ. Είναι αυτονόητο ότι ο Δήμος θα κάνει ό,τι μπορεί για να διεκδικήσει από την κυβέρνηση πακέτα στήριξης για τις επιχειρήσεις του νησιού, σωστή λειτουργία της αστυνομίας και στελέχωση των τοπικών δομών υγείας.

Αλλά, το μεγάλο μας πρόβλημα σήμερα δεν είναι αυτό. Είναι να σταματήσουμε την διασπορά του κορωνοϊού στην κοινωνία μας! Είμαι σε θέση να γνωρίζω πολύ ανησυχητικά δεδομένα και για το λόγο αυτό κλείνω, κάνοντας έκκληση σε όλους για τα εξής:

1) Όσοι έχετε την παραμικρή υποψία ότι μπορεί να νοσείτε, κάντε το τεστ!

2) Όσοι έχετε δεχθεί οδηγίες από τον ΕΟΔΥ για καραντίνα τηρείστε τες στο ακέραιο!

3) Όσοι είστε στις παραπάνω δύο κατηγορίες και δεν έχετε ενεργήσει με τον αντίστοιχο τρόπο για να μην χάσετε το μεροκάματό σας, αλλά συνεχίζετε να εργάζεστε και να κυκλοφορείτε διασπείροντας τον ιό, σταματήστε να ζείτε μόνο με βάση το ατομικό σας συμφέρον σε βάρος των συνανθρώπων σας που μπορεί να πεθάνουν από την ανευθυνότητά σας και σε βάρος των συναδέλφων σας και όλης της οικονομικής ζωής του τόπου.

4) Όσοι γνωρίζετε συνανθρώπους σας που μπορεί να τους έχετε εκθέσει στον ιό ή να εκθέτουν εκείνοι άλλους, πείστε τους να πάνε να κάνουν το τεστ.

Σύντομα θα ανακοινώσω πού και πότε μπορούν να γίνουν δωρεάν τεστ, ενώ για άμεση εξέταση μπορεί κανείς να απευθύνεται στα δύο ιδιωτικά εργαστήρια που κάνουν τεστ στο νησί.

Αν δεν τηρηθούν όλα τα παραπάνω, υπάρχει σημαντική πιθανότητα οι δέκα μέρες των έκτακτων μέτρων να πάνε απολύτως χαμένες και να έχουμε χειρότερες εξελίξεις. Και δεν μιλάω (μόνο) για την φήμη και την τουριστική κίνηση του νησιού, αλλά μιλάω πρωτίστως για την επιβίωση των γονιών μας, των παππούδων μας, των γιαγιάδων μας, αλλά ακόμα και νεότερων μελών της κοινωνίας μας. Με την στάση σας σήμερα αποφασίζετε αν σε έναν-δυο μήνες θα βρισκόμαστε ακόμα όλοι μαζί στο νησί μας.

Γιάννης Δημητριάδης
Δήμαρχος ΠόρουΕιδήσεις σήμερα: 

Συγκινεί η εικόνα διασώστη στην Εύβοια που φιλάει μωράκι πριν το παραδώσει στους δικούς του

Μέσα στις λάσπες βρήκαν οι γονείς του το 8 μηνών βρέφος που εντοπίστηκε νεκρό στην Εύβοια

Απίστευτη τραγωδία στην Εύβοια: Τέσσερις οι νεκροί, ανάμεσά τους και βρέφος μόλις 8 μηνών
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Ρoή Ειδήσεων

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

ΣΧΟΛΙΑ (32)

Απλός Πολίτης

Αφού λοιπόν ο Δήμαρχος δεν τα λέει ας τα πει ένας απλός πολίτης. Για να έχετε λοιπόν μια καθολική εικόνα διαβάστε τι γινόταν στον Πόρο. Καφετέρια έβγαζε τον διπλάσιο αριθμό τραπεζοκαθισμάτων κάθε βράδυ μετά την ώρα που έκλεινε το διπλανό μαγαζί για να χρησιμοποιήσει τον χώρο μπροστά του και γέμιζε με Αθηναίους και ντόπιους. Καφετέρια κάθε ΣΚ μεταμορφωνόταν σε ορθάδικο μπαρ με σταντς και εξαφάνιζε τα τραπέζια και τις καρέκλες για να πάρει όσο πιο πολύ κόσμο γινόταν, γιατί ο νόμος όριζε καθίσματα και όχι άτομα. Στην συγκεκριμένη καφετέρια γινόταν πανικός μέσα και έξω μέχρι τον δρόμο κάθε ΣΚ, γεμάτη με Αθηναίους και ντόπιους. Καφετέρια δεν είχε αφαιρέσει κανένα τραπέζι αλλά με προτροπή του δικηγόρου είχαν τοποθετήσει στα μισά τραπέζια, καρτελάκια "Μην Καθίσετε". Η αστυνομία είχε περάσει πολλές φορές μπροστά από τα μαγαζιά αυτά αλλά κοίταζε προς τη θάλασσα. Ακόμη κι όταν την κάλεσαν από το ίδιο μαγαζί πελάτες για να παραπονεθούν για τον συνωστισμό ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΕ γιατί ο πελάτης δεν ήθελε να κάνει καταγγελία. Μετά τις πολλαπλές διαμαρτυρίες και πιέσεις της Δημοτικής Αρχής, των κατοίκων αλλά και των επισκεπτών κατέληξαν σε πρόστιμα, μετά από πολλά ΣΚ αδιαφορίας και απλών συστάσεων. Η αστυνομία όταν έγινε η πεζοδρόμηση του Πόρου αδιαφόρησε παντελώς για το μέτρο. Ήταν άφαντοι! Εκτός κι αν ήταν για κανένα καφεδάκι, πάντα σε καφετέρια που τα περιποιείται τα παιδιά, κανένα πακέτο τσιγάρα στο περίπτερο, κανένα στοίχημα στο προποτζίδικο. Περνούσε όποιος ήθελε και ότι ώρα ήθελε. Ώσπου παραπονέθηκαν κάποιοι και κατέβηκε ένα όργανο και στήθηκε σε κεντρική πλατεία. Μαντέψτε τι έγινε. Όλοι με τα πόδια. Ούτε ένα αυτοκίνητο, ούτε ένα μηχανάκι. Είχε πέσει σύρμα στα φιλαράκια. Τα ίδια ακριβώς έγιναν και τον χειμώνα με τον αντικαπνιστικό. Κάποιοι ‘’έξυπνοι’’ είχαν τασάκια τα οποία αφαιρούσαν όταν έπεφτε σύρμα, ενώ τα υπόλοιπα ‘’βούρλα’’ έβλεπαν τις καφετέριες τους άδειες. Αν αυτά που περιέγραψα δεν σας θυμίζουν κάτι από τις δικές σας περιοχές τότε μάλλον δεν μένετε στην Ελλάδα. Ας βάλουμε λοιπόν όλοι από κάτι να πάρουμε πιτζάμες στους υπαλλήλους του Δήμου και να κατεβαίνουν με τη σειρά μετά τα μεσάνυχτα να το παίζουν αστυνομικοί. Ρε πάτε καλά; Φαντάζεστε σε καφέ και μπαρ στην Αθήνα να μπαίνει ο Δήμαρχος ή υπάλληλος του Δήμου και να δίνει πρόστιμα;

Απλός φίλος της Αστυνομίας μας

Μπράβο, κύριε χαφιέ! Και εις ανώτερα! Σε λίγες ώρες/μέρες θα είμαστε κατά πάσα πιθανότητα σε πόλεμο με την Τουρκία και εσέίς κατηγορείτε τον Διοικητή και τα παιδιά του Τμήματος, δηλαδή ακριβώς τους ανθρώπους που στην πρώτη γραμμή θα προτάξουν τα στήθη τους στον εισβολέα, την ώρα που εσείς θα γράφετε σχόλια στο ΠΘ! Ακόμα και αν είναι αλήθεια αυτά που γράφετε, πώς τολμάτε να κατηγορείτε έναν Αξιωματικό των Σωμάτων Ασφαλείας; ΑΙΔΩΣ, κύριε!

Ωραίο έργο αλλά έχει παιχτεί...

Καταστρέφει κάποιος όλη την επαγγελματική δομή και τον επόμενο χρόνο αγοράζει φτηνά ακίνητα, επιχειρήσεις ανθρώπινες ζωές κλπ. Το ίδιο έγινε στου Ψυρρή, στο Μεταξουργείο, στην πλατεία Βάθης και σε λίγο στον Πόρο. Περαν του οφθαλμοφανους μένους προς τον Διοικητή του Πόρου (το οποίο χρήζει έρευνας) ποιος ο στόχος της υποβάθμισης του συγκεκριμένου τόπου? Κάθε λογική αλλά και συνήθης πρακτική όλων των άλλων τοπικών αρχόντων ανά την επικράτεια είναι μεν η λήψη μέτρων και η διασφάλιση της υγείας αλλά όλοι βγήκαν και προασπιστηκαν τον τόπο τους ή τουλάχιστον δεν είπαν τίποτα. Βγάλτε τα συμπεράσματά σας. Σημείωση ότι στον Πόρο έχω πάει μια φορά και δεν έχω κανένα συμφέρον. Ν.Α.

@ Ωραίο έργο αλλά έχει παιχτεί... 10/08/2020, 08:54

Ωραία τα λές, αλλά κατά λάθος περιγράφεις ακριβώς την τακτική αυτών για τους οποίους δουλεύεις! Τους συμφέρει να μην ληφθούν μέτρα κατά του ιού, ώστε η καταστροφή να είναι όσο μεγαλύτερη γίνεται και να έρθουν να πάρουν ό,τι θα έχει απομείνει για ένα κομμάτι ψωμί (μαζί και ο φίλος τους ο Ερντογάν που θα πάρει κάμποσα κομμάτια της μισοπεθαμένης Ελλάδας). Πολύτιμοι σύμμαχοί τους όσοι σαμποτάρουν τα μέτρα για να βγάλουν 10 ευρώ παραπάνω, όπως οι μπαράκηδες των κορωνοπάρτυ και του συνωστισμού, ή αυτοί που για διάφορους λόγους δεν κάνουν το καθήκον τους, όπως αστυνομικοί που κλείνουν και τα δύο μάτια και πανάθλιοι δήμαρχοι που ωραιοποιούν την κατάσταση στον Δήμο τους για να μην χάσουν την υποστήριξη και τις κρυφές παροχές από τους τοπικούς νονούς της διασκέδασης. Εχθροί τους, που πρέπει να εξοντωθούν, όσοι κάτι προσπαθούν να κάνουν, όπως ο Δήμαρχος του Πόρου.

Anonymos

Κατηγορεί τους αστυνομικούς ότι δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους.Τα κανάλια και η Κυβέρνηση όλη μέρα κατηγορούν τους πολίτες για χαλάρωση.Τώρα επιβάλουν πρόστιμα για μη χρήση μάσκας.Δεν αναρωτιέται όμως κανείς γιατί μετά το τέλος της καραντίνας ανακοίνωναν μονοψήφια ακόμα και μηδενικά κρούσματα και ξαφνικά στην κορύφωση της τουριστικής περιόδου ανακοινώνουν ακόμα και τριψήφια ;;Οι ίδιοι άνθρωποι που σήμερα επιβάλουν πρόστιμα για μη χρήση μάσκας και ρίχνουν την ευθύνη στη "χαλάρωση" των πολιτών είχαν σα μέτρο τη χρήση μάσκας στα εμπορικά κέντρα και την κατήργησαν .Επίσης είναι οι ίδιοι που προσκαλούσαν τους τουρίστες και ανακοίνωναν ότι θα γίνονται ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΠΤΙΚΟΙ έλεγχοι.Γιατί κανένα μέσο "ενημέρωσης" δεν κάνει λόγο για αυτά;Τί γίνεται επιτέλους με αυτή την ιστορία;

Ανδριανός από Σπέτσες

Ένα μεγάλο μπράβο, στο δήμαρχο Πόρου!!!

Νωριτερα

Γιατι δεν μιλαγε;;; Χαχαχαχα δουλεμα!

Αν δε πήζει το μυαλό

στα 25 μήπως δε πρέπει να ψηφίζουν τότε ;

Insider

Δήμαρχε θα σε φάνε. Κάθεσαι και λες την αλήθεια αντί να χαϊδέψεις αυτιά? Αφού πουθενά στην Ελλάδα δε γίνονται έλεγχοι. Για τα μάτια του κόσμου μόνο σε κάποια καταστήματα. Σε πόσους ιδιώτες-πολίτες έχει μπει πρόστιμο για μάσκα? Εντομεταξύ, είναι ο μόνος που φοράει σωστή μάσκα για τον ιό και όχι πανί.

Ποριωτης

Διάβασε κ κανένα ΦΕΚ ρε μεγάλε Μη ιατρική μάσκα λέει

ΑΛΛΟΣ ΦΤΑΙΕΙ...

Τα χρήματα απο τα πρόστιμα της αστυνομίας πάνε στους δήμους. Ο δήμαρχος έβλεπε οτι δεν κόβονται πρόστιμα για να γεμίζει το ταμείο. Αρχίζει να στέλνει αλληλογραφία στο αστυνομικό τμήμα για πλημελή αστυνόμευση και για μη τήρηση των μέτρων . Η τακτική αυτή είναι γνωστή απο τους τοπικούς άρχοντες. Θα είχε ενδιαφέρον να μας δείξει ο δήμαρχος και τις απαντήσεις του αστυνομικού τμήματος στα έγγραφα που μας έδειξε. Το μάρμαρο το πλήρωσε ο αστυνομικός διοικητής αλλά οι πραγματικοί ζημιωμένοι είναι οι κάτοικοι του Πόρου.

@ΑΛΛΟΣ ΦΤΑΙΕΙ... 09/08/2020, 18:59

Κάποιοι λένε ότι δεν υπήρξαν γραπτές απαντήσεις στα αιτήματα του Δημάρχου προς το Τμήμα. Και αυτό, αν είναι αλήθεια, μάλλον το ξέρεις και εσύ και για αυτό του ζητάς "αθώα" να δείξει απαντήσεις που ουδέποτε έλαβε, ώστε να μπορείς να συνεχίσεις να ρωτάς "αγανακτισμένος" "γιατί δεν δείχνει τις απαντήσεις;". Αφού λοιπόν ισχυρίζεσαι ότι υπάρχουν απαντήσεις, γιατί δεν τις δημοσιοποιείς εσύ ή αυτός που υποτίθεται ότι τις έστειλε;

Γλυφαδιώτης

Αληθεύει ότι τούτονε τον Διοικητή του Πόρου, τον στέλνουνε μετάθεση στην Γλυφάδα;;

??

Γιατί ανησυχείς μη φύγουνε οι Αλβανοί από τη παραλία σας.γύρω γύρω σας γυροφέρνει.Η μισή Αλβανία είναι στην περιοχή σας και είδες τι έγινε στην Χαλκιδική από τις δύο αλβανιδες που γύρισαν από την Αλβανία.Το ίδιο και στη Μύκονο.Αλβανός ήταν ο πρώτος που εντοπίστηκε ο οποίος είχε έρθει για να δει τους συγγενείς του που μένουν και εργάζονται στο νησί.άντε καλή αρχή!!!γλυφαδιωτη

Χωρις ιχνος τσιπας και ευθυνης ο δημαρχος

Απλα... δημαρχευει! Αντι να εχει παραιτηθει!!! Γιατι ειναι 100% υπευθυνος για την κατασταση με τον ιο (αδειες λειτουργιας, τραπεζοκαθισματα κλπ) . Ποριωτες, ΜΑΥΡΙΣΤΕ τον!

Τι λες τώρα!

Να μας πει ο κ. Δήμαρχος πόσα καταστήματα έχει σφραγίσει ο ίδιος για αυτά που αναφέρει ότι παραβίαζαν (τραπεζοκαθίσματα, τροποποιήσεις άδειας λειτουργίας κλπ παραβασεις) .Πόσες άδειες έχει εκδοσει σαν δημαρχος σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις? Για όλα η αστυνομία φταίει? Δημοτικη αστυνομία δεν υπάρχει? Αλλα έχουν μάθει όλοι οι τοπικοί να χρησιμοποιούν κατά το δοκούν την Αστυνομία για το συμφέρον τους.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία