Ναρκωτικά: Σπείρα διακινούσε χασίς στη μισή Πελοπόννησο

Ναρκωτικά: Σπείρα διακινούσε χασίς στη μισή Πελοπόννησο

Ναρκωτικά: Στο πλαίσιο της επιχείρησης εξάρθρωσης συνελήφθησαν πέντε Έλληνες ηλικίας 45 ως 67 χρόνων - Ένα 53χρονο μέλος της βρίσκεται ήδη έγκλειστο σε κατάστημα κράτησης

Kalamata-narkwtika
Με επιχειρήσεις ευρείας κλίμακας που εκτελέστηκαν παράλληλα σε διάφορες περιοχές στην Πελοπόννησο, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας με τη συνεργασία συναδέλφων τους της Ασφάλειας Σπάρτης και Κορίνθου και της Ο.Π.Κ.Ε. έβαλαν τέλος στη δράση μιας εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσε μεγάλες ποσότητες κάνναβης!

Στο πλαίσιο των επιχειρήσεων, συνελήφθησαν πέντε Έλληνες ηλικίας 45 ως 67 χρόνων, ενώ ένας 53χρονος βρίσκεται ήδη έγκλειστος σε κατάστημα κράτησης. Όλοι τους ήταν μέλη της σπείρας που διακινούσε ποσότητες ναρκωτικών από τις αρχές Οκτωβρίου του 2019 σε περιοχές της Αργολίδας, της Κορινθίας και της Λακωνίας.

Στα σπίτια των μελών της οργάνωσης, αλλά και σε αποθήκες και οχήματα, οι εκπαιδευμένοι στην ανίχνευση ναρκωτικών σκύλοι ανακάλυψαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους τριών κιλών και 914 γραμμαρίων, μικροποσότητα κοκαΐνης, μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης τύπου «σοκολάτα», 40 ναρκωτικά χάπια και λαθραίο καπνό βάρους 52 γραμμαρίων.

Παράλληλα, κατασχέθηκαν ένα πιστόλι με 14 φυσίγγια στον γεμιστήρα που εστάλη για βαλλιστική εξέταση, τρεις ψηφιακές ζυγαριές, έξι κινητά, δύο οχήματα και 420 ευρώ. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους κατά τόπους εισαγγελείς με κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, διακίνηση ναρκωτικών και παραβάσεις του νόμου για τα όπλα και του Τελωνειακού Κώδικα.


Ειδήσεις σήμερα:

Μόρια: Νόμιζε ότι έκλεβαν τα ζώα του και γι'αυτό πυροβόλησε τους μετανάστες με την καραμπίνα

Συγκλονίζει 52χρονος που βγήκε από ΜΕΘ στην Πάτρα - Πώς έφτασε μια ανάσα από τον θάνατο και νίκησε τον ιό

Παρατείνεται έως τις 10 Μαΐου η άδεια ειδικού σκοπού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης