Κλιμακώνουν την προκλητικότητά τους οι Τούρκοι πάνω από το Αιγαίο, καθώς την Πέμπτη προχώρησαν σε 31 παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου, με τις 9 εξ αυτών να είναι υπερπτήσεις πάνω από νησιά, όπως η Χίος, η Ρόδος, η Σύμη και η Λήμνος.
Στις παραβιάσειςπροχώρησαν έξι F-16 και ένα ελικόπτερο, με τα έξι εξ αυτών να είναι οπλισμένα, ενώ σημειώθηκαν και τρεις εικονικές αερομαχίες σε Βορειοανατολικό, Κεντρικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο.
Ακόμη, προχώρησαν και σε 6 παραβάσεις του FIR Αθηνών, ενώ σύμφωνα με την ενημέρωση του ΓΕΕΘΑ, τα συγκεκριμένα αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς