Την παρέμβαση της εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας προκάλεσε η «είδηση» που είδε το φως της δημοσιότητας μέσα από πολλά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ότι ανήμερα της 15ης Μαρτίου τουρκικό πολεμικό αεροσκάφος τύπου F-16έφτασε μέχρι την Καβάλα.
Με αφορμή τη δημοσίευση της συγκεκριμένης πληροφορίας, η οποία διαψεύστηκε σε όλους τους τόνους από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο, η εισαγγελία Πρωτοδικών διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, προκειμένου να διερευνηθεί το ενδεχόμενο διάπραξης του αδικήματος της διασποράς ψευδών ειδήσεων.
Μάλιστα, την έρευνα θα διενεργήσει η Ασφάλεια Αττικής, σύμφωνα με την παραγγελία της εισαγγελίας.
Ο κ. Παναγιωτόπουλος πάντως έχει προχωρήσει σε διάψευση των συγκεκριμένων πληροφοριών με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.
Στη σχετική ανάρτησή του ο κ. Παναγιωτόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Υπερπτήση τουρκικού F-16 πάνω από την Καβάλα; Πρόκειται για τον ορισμό της ψευδούς είδησης. Όσοι την αναπαράγουν καθίστανται αυτομάτως υπόλογοι. Με αυτά τα θέματα δεν παίζουμε!».
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους