Δυο ελαφρά τραυματισμένοι από σκάγια κυνηγετικού όπλου στην πλάτη και σε διάφορα άλλα σημεία του σώματος τους, Αφγανικής και Ιρανικής καταγωγής, μεταφέρθηκαν χθες βράδυ στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης. Αρχικά είχαν μεταφερθεί στο ιατρείο του καταυλισμού της Μόριαςόπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.
Όπως δήλωσαν στην Αστυνομία, άνδρες της οποίας έσπευσαν στο νοσοκομείο, δέχθηκαν τους πυροβολισμούς από άγνωστο τους άτομο σε περιοχή που είχαν πάει μαζί με δυο άλλους φίλους τους ιρανικής καταγωγής, περί τα πέντε με επτά χιλιόμετρα βόρεια βορειοανατολικά του καταυλισμού. Όπως οι ίδιοι υποστηρίζουν βρέθηκαν εκεί για περίπατο.
Σύμφωνα με το Νοσοκομείο Μυτιλήνης οι τραυματίες δεν διατρέχουν κανέναν απολύτως κίνδυνο.
Σε μια αγορά εργασίας που αλλάζει συνεχώς, η αξία των σπουδών δεν κρίνεται μόνο από το πτυχίο αλλά από τις δεξιότητες, τις εμπειρίες και τις προοπτικές που προσφέρουν.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.