Βίντεο - ντοκουμέντο: Η συγκλονιστική επιχείρηση κατάσβεσης της φωτιάς στο διαμέρισμα της Θεσσαλονίκης

Βίντεο - ντοκουμέντο: Η συγκλονιστική επιχείρηση κατάσβεσης της φωτιάς στο διαμέρισμα της Θεσσαλονίκης

Στο βίντεο- ντοκουμέντο που εξασφάλισε το protothema.gr, αποτυπώνονται οι δύσκολες προσπάθειες που καταβάλουν οι πυροσβέστες ερχόμενοι πρόσωπο με πρόσωπο με την πύρινη λαίλαπα

fotia1
Είναι η στιγμή που το πυροσβεστικό όχημα σηκώνει γερανό με δυο άνδρες στη διάρκεια της πυρκαγίας που ξέσπασε σε διαμέρισμα στην ανατολική Θεσσαλονίκη και είχε ως αποτέλεσμα να καεί ζωντανός ένας ηλικιωμένος άνδρας και να συλληφθεί ο 45χρονος γιος του με την κατηγορία του εμπρησμού.

Η συγκλονιστική επιχείρηση κατάσβεσης της φωτιάς στο διαμέρισμα της Θεσσαλονίκης


Στο βίντεο- ντοκουμέντο που εξασφάλισε το protothema.gr, αποτυπώνονται οι δύσκολες προσπάθειες που καταβάλουν οι πυροσβέστες ερχόμενοι πρόσωπο με πρόσωπο με την πύρινη λαίλαπα που κατακαίει το διαμέρισμα. Με προσεχτικές κινήσεις ο χειριστής του γερανού ανεβάζει με ασφάλεια τους δυο πυροσβέστες έξω ακριβώς από το μπαλκόνι του διαμερίσματος στον 5ο όροφο. Μόλις οι δυο άνδρες βεβαιωθούν ότι βρίσκονται στη σωστή απόσταση, ανοίγουν τη μάνικα με το νερό και ξεκινούν να κατασβήνουν την φωτιά με επιτυχία, ενώ την ίδια στιγμή πυκνοί καπνοί καλύπτουν την ατμόσφαιρα.
fotia

Κλείσιμο
Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία συνελήφθη, έπειτα από αναζήτηση της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, 45χρονος ημεδαπός, ο οποίος φέρεται να ευθύνεται για τον θάνατο του ηλικωμένου πατέρα του, στη διάρκεια πυρκαγιάς, που ξέσπασε σήμερα το πρωί, σε διαμέρισμα στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, ο άνδρας κατηγορείται για ανθρωποκτονία εις βάρος του 87χρονου, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός στο εσωτερικό της κατοικίας του.

Ειδήσεις σήμερα:

Θεσσαλονίκη: Στην ανακρίτρια ο 45χρονος που κατηγορείται ότι έκαψε ζωντανό τον πατέρα του

Θετική στον κορωνοϊό βρεφονηπιοκόμος από το κέντρο βρεφών «Μητέρα»


Βίντεο: Ανάσταση στα Ζωνιανά με ριπές από καλάσνικοφ και μπαλωθιές  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης