Φωτιάξέσπασε της Κυριακής του Πάσχα σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στη οδό Βασ. Ολγας στην ανατολική Θεσσαλονίκη με απότέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας κάτοικος του διαμερίσματος.
Νεκρός είναι ένας 86χρονος, ενώ η 80χρονη σύζυγός του μεταφέρθηκε με εγκαύματα στο νοσοκομείο Παπανικολάου.
Στο διαμέρισμα σύμφωνα με πληροφορίες κατοικούσαν τέσσερα άτομα, το ζευγάρι των ηλικιωμένος και τα δύο παιδιά τους.
Η φωτιά εκδηλώθηκε κάτω από άγνωστες συνθήκες, μέχρι στιγμής συνθήκες, σε διαμέρισμα του 7ου ορόφου.
Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Μάχη με τις φλόγες δίνουν περίπου 25 πυροσβέστες.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.