Φωτιά στη Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα οδηγείται ο γιος του 87χρονου

Φωτιά στη Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα οδηγείται ο γιος του 87χρονου

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 45χρονου περιλαμβάνει τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας, απόπειρας ανθρωποκτονίας, εμπρησμού και παράβασης του νόμου περί όπλων - Ο συλληφθείς, έπειτα από διαπληκτισμό με τον πατέρα του, έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή

thessaloniko_fotia_diamerisma
Στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης θα οδηγηθεί ο 45χρονος άντρας, που συνελήφθη το απόγευμα σε περιοχή του δήμου Θερμαϊκού, για υπόθεση ανθρωποκτονίας σε βάρος του 87χρονου πατέρα του, ο οποίος έχασε τη ζωή του στη διάρκεια φωτιάς, το πρωί.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 45χρονου περιλαμβάνει τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας, απόπειρας ανθρωποκτονίας, εμπρησμού και παράβασης του νόμου περί όπλων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, τις πρωινές ώρες, σε περιοχή της Ανατολικής Θεσσαλονίκης, ο συλληφθείς, έπειτα από διαπληκτισμό με τον πατέρα του εντός του διαμερίσματος όπου διέμενε η οικογένεια, έθεσε φωτιά σε αυτόν και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που κατέφθασαν στο σημείο, κατά την κατάσβεση της πυρκαγιάς, εντόπισαν νεκρό τον ηλικιωμένο, ενώ απομάκρυναν από γειτνιάζον διαμέρισμα στο οποίο κατέφυγαν, τόσο τη σύζυγό του, ηλικίας 81 ετών, όσο και τον έτερο γιο τους (επίσης σύνοικοι), οι οποίοι έφεραν εγκαύματα και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της πόλης.

Ο 45χρονος συνελήφθη έπειτα από την άμεση κινητοποίηση αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: «Έσπασαν» την καραντίνα και στον Πειραιά και κατέβηκαν να χορέψουν στη μέση του δρόμου!

Κορωνοϊός: Γενέθλια στον διάδρομο του νοσοκομείου Ξάνθης - Βίντεο

Κορωνοϊός - Σαββόπουλος «αποθεώνει» Τσιόδρα: Είναι επιστήμονας, αλλά τα λόγια του έχουν στοργή και πόνο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης